Antena 3 CNN Actualitate Social Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns în România. De luni încep testările

Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns în România. De luni încep testările

Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns tractat în România, la punctul de frontieră Episcopia Bihor, şi merge la Centrul de testări feroviare de la Făurei.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Trenul electric face parte din comanda de 37 de unităţi pentru Autoritatea pentru Reformă Feroviară (ARF).

”Al doilea tren electric Alstom Coradia Stream a ajuns tractat în România, la punctul de frontieră Episcopia Bihor. Acestă ramă a fost special echipată pentru teste, iar culoarea finală se va aplica integral numai după finalizarea procedurilor de testare.

Trenul a parcurs deja un program complex de teste la Centrul de testări feroviare de la Velim, Republica Cehă, iar acum merge la Centrul de testări feroviare de la Făurei, pentru o serie de teste dinamice specifice Căilor Ferate Române”, anunţă compania, conform news.ro. 

Alstom a anunţat în aprilie că a finalizat primul depou modern din Bucureşti – Depoul Alstom Griviţa, construit pentru testarea, validarea şi mentenanţa materialului rulant electric.

Primul tren interregional Coradia Stream se afla deja luna trecuta în noul depou, continuându-şi programul complex de teste obligatorii în vederea certificării pe piaţă.

Subiecte în articol: tren electric alstom
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?