Antena 3 CNN Externe Mapamond Trei persoane au fost arestate în Germania pentru un presupus şantaj asupra familiei Schumacher

Trei persoane au fost arestate în Germania pentru un presupus şantaj asupra familiei Schumacher

de Mihai Paul    |   

Principalul suspect ar fi amenințat că va face publice fotografiile dacă familia fostului pilot de Formula 1 nu îi plătește 15 milioane de euro

Procurorii germani aduc acuzații împotriva a trei bărbați arestați în acest an pentru un plan de șantaj care viza familia legendarului pilot de Formula 1 Michael Schumacher.

Aceștia au declarat că suspectul principal, un bărbat în vârstă de 53 de ani din orașul Wuppertal (vest), a amenințat că va face publice fotografii și înregistrări video private și a cerut 15 milioane de euro (12,5 milioane de lire sterline) de la familia lui Schumacher.

Acestea ar fi inclus imagini cu septuplul campion de Formula 1 înainte și după accidentul de schi din 2013 din Alpii francezi, care i-a provocat o leziune cerebrală gravă.

Schumacher, în vârstă de 55 de ani, nu a mai fost văzut în public de atunci.

Imaginile ar fi provenit de la un alt bărbat în vârstă de 53 de ani, din orașul Wuelfrath din vestul țării, care a lucrat ca agent de securitate pentru familia Schumacher până în 2021.


Acesta este suspectat că ar fi vândut materialul pentru o sumă cu „cinci cifre” și ar putea fi condamnat la o pedeapsă cu închisoarea „considerabilă”, fiind acuzat de complicitate la tentativă de șantaj și încălcare a vieții private.

Procurorii spun că suspectul principal a sunat un angajat al familiei Schumacher de mai multe ori în luna iunie a acestui an pentru a cere banii.

Subiecte în articol: Michael Schumacher Formula 1
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile