Antena 3 CNN Externe Tatăl fotbalistului Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare din Catalonia

Tatăl fotbalistului Lamine Yamal a fost înjunghiat într-o parcare din Catalonia

de Roxana Mihăiescu    |   

Poliția din Catalonia a arestat trei persoane după ce Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, a fost înjunghiat într-o parcare din orașul Mataró din nord-estul Spaniei, scrie The Guardian.

Mounir Nasraoui (36 de ani), tatăl lui Lamine Yamal (17 ani)- starul celor de la FC Barcelona- a fost înjunghiat într-o parcare din cartierul Rocafonda din orașul catalan Mataró, în cursul zilei de ieri.

Mai multe echipaje de poliție și de salvare au ajuns la fața locului. Bărbatul a fost preluat de o ambulanță și dus la spitalul Can Ruti din Badalona. Acum, el rămâne în spital în stare gravă, dar stabilă.

În urma incidentului, poliția din Catalonia a transmis că a arestat trei persoane.

De asemenea, oficialii au mai transmis că se așteaptă să mai aresteze încă o persoană care este suspectă. Potrivit acestora, ancheta rămâne deschisă și susțin că este prea devreme pentru a confirma dacă vor fi formulate acuzații, asta după ce, inițial, oficialii declarat că cei arestați vor fi acuzați de tentativă de omor.

Incidentul are loc la o lună după ce Nasraoui, în vârstă de 36 de ani, a ținut prima pagină a ziarelor din Spania în timp ce îl încuraja pe fiul său la Euro 2024.

Lamine Yamal a devenit cel mai tânăr jucător din istoria EURO

Lamine Yamal a stabilit încă un record. La Euro 2024, adolescentul a devenit cel mai tânăr jucător care a marcat vreodată în cadrul turneului, la vârsta de 16 ani și 362 de zile, depășind precedentul record al elvețianului Johan Vonlathen, care a înscris în ediția din 2004, la vârsta de 18 ani și 141 de zile. 

Înainte de golul său, Lamine Yamal stabilise un alt record doar prin intrarea pe teren.

 

 

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile