Antena 3 CNN Actualitate Locale Trei oameni au fost găsiți morți într-un apartament din Bistrița. Vecinii au sunat la 112 din cauza mirosului puternic de gaz

Trei oameni au fost găsiți morți într-un apartament din Bistrița. Vecinii au sunat la 112 din cauza mirosului puternic de gaz

de Adriana Drăghici    |   

O tragedie s-a petrecut în municipiul Bistrița, relatează Antena 3 CNN.

Două femei și un bărbat au fost găsiți fără viață într-un apartament din oraș.

Chemați la fața locului, salvatorii i-au evacuat evacuați de urgență pe ceilalți locatari, întrucât în zonă se simțea un miros puternic de gaz.

"Incidentul a avut loc seara trecută, când locatarii unui bloc au alertat autoritățile din cauza mirosului de gaz. La fața locului s-au deplasat echipe de salvatori din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență, dar și Poliția.

Acolo, au găsit victimele pe fără semne vitale. Este vorba despre două femei cu vârste de aproximativ 50 și 27 de ani și un bărbat în vârstă de aproximativ 53 de ani.

Preventiv, locatari scării au fost evacuați. Acum, autoritățile cercetează cazul și încearcă să stabilească de la ce a pornit totul", a relatat corespondentul Antena 3 CNN, Adriana Drăghici.

 

"În urma unei sesizări de miros puternic de gaz, la locul indicat au fost direcționate două echipaje de pompieri cu autospeciale specializate, respectiv trei echipaje medicale: două de la SMURD și unul de la Serviciul de Ambulanță Județean. Valorile indicate de detectorul de gaz erau foarte mari în apropierea apartamentului unde au fost găsite, din păcate, trei persoane fără semne vitale.

Ulterior, pompierii au procedat pentru evacuarea și aerisirea spațiului din casa scării, respectiv din apartamentul în cauză", a precizat Marius Rus, purtător de cuvânt al ISU Bistrița-Năsăud.

Investigația Poliției urmează să stabilească ce anume a provocat tragedia.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile