Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Lucruri pe care oamenii le judecă la tine, la prima întâlnire. Lidia Fecioru: "Nu există nicio scuză pentru asta"

Lucruri pe care oamenii le judecă la tine, la prima întâlnire. Lidia Fecioru: "Nu există nicio scuză pentru asta"

de Redacția Antena 3 CNN    |   

La prima întânire putem puncta sau pierde toţi aşii. Lidia Fecioru a dezvăluit în cadrul emisiunii Adevăruri ascunse de la antena3.ro ce putem face pentru a crea o impresie cât mai favorabilă atunci când ne întâlnim pentru prima oară cu cineva. 

Ce judecă oamenii la tine, la prima întâlnire? Domnii privesc cu atenţie cât de îngriite sunt mâinile doamnelor, iar doamnele se uită cât de îngrijiţi sunt pantofii domnilor. Asta este primul impact, indiferent că este vorba de un coleg, de o întâlnire de iubire, ori de afacere, susţine Lidia Fecioru.

Este important cum suntem îmbrăcaţi, dar şi modul în care arată dantura este vital. În primul rând dinții ne arată sănătatea corpului. Ne mai arată și vârsta, și obiceiurile, și absolut tot.

În topul lucrurilor care ne pot face o impresie proastă este vorbitul corect, lipsit de dezacorduri. 

"Nu există scuză pentru faptul că nu nu-ți cunoști limba. Din păcate sunt mulți chiar în conducerea țării care nu știu limba română.", a mai subliniat bioenergoterapeuta. 

La o primă întâlnire şi nu numai încrederea ta în tine spune multe despre stabilitate emoțională pe care o ai. A nu se confunda însă încrederea în sine cu lauda! la fel de nepotrivită este şi victimizarea de sine.

Nu-ți arăta punctele vulnerabile!

Sunt oameni care nu trebuie să știe tot. Învățați să aveți un sertar în mintea și sufletul vostru la care nu are acces nimeni, nici măcar cel mai bun psiholog prin lumea asta, decât voi. Pui acolo și lași pentru tine.

"Despre fericirea noastră nu trebuie să vorbim. Lăsați-o acolo, trăiți-o, n-o vorbiți." a îndemnat Lidia Fecioru. 

De asemenea, bioenergoterapeuta a conchis: "Prima întâlnire e foarte importantă. Să nu o tratăm cu superficialitate, pentru că, de fapt, ea reprezintă o etichetă despre noi."

Subiecte în articol: Adevăruri ascunse Lidia Fecioru
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă