Antena 3 CNN Actualitate Trei linii de autobuz din București vor circula pe trasee modificate, în perioada 6-9 septembrie

Trei linii de autobuz din București vor circula pe trasee modificate, în perioada 6-9 septembrie

de Roxana Mihăiescu    |   

Liniile de autobuz 100, 203 şi 205 vor funcţiona pe trasee modificate, în perioada 6-9 septembrie, ca urmare a desfăşurării unui eveniment dedicat mâncării stradale, de tip fast-food, informează Asociaţia de Dezvoltare Intercomunitară pentru Transport Public Bucureşti - Ilfov (TPBI), într-un comunicat de presă transmis, citat de Agerpres.

Astfel, de vineri seara, de la ora 22:00 şi până luni dimineaţa, la ora 6:00, circulaţia rutieră va fi restricţionată pe Şoseaua Kiseleff, pe tronsonul cuprins între Str. Arh. Ion Mincu şi Piaţa Victoriei, pentru a permite desfăşurarea evenimentului "Bucharest Street Food Festival - Autumn Edition".


Animalele de companie au voie în autobuzele și tramvaiele STB

Totodată, Societatea de Transport București informează călătorii că accesul animalelor de companie în mijloacele de transport în comun este permis. Însă vor exista și câteva reguli.

Ce reguli trebuie să respecte stăpânii animalelor de companie

  • animalul de companie să fie ţinut în lesă sau în braţe;
  • dacă este de talie mare şi face parte din categoria de rase reglementate de lege (OUG 55/2002 privind regimul de deţinere al câinilor periculoşi sau agresivi) trebuie să poarte botniţă.

„Noi ne instruim şoferii şi vă permitem accesul în vehiculele STB! Dvs trebuie să vă îngrijiţi de comportamentul animalului de companie în timpul călătoriilor cu vehiculele STB”, transmit reprezentanţii societăţii. 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile