Antena 3 CNN Actualitate Trei copii s-au înfipt în stâlp cu mașina furată de la părinți. Autoturismul a ars complet

Trei copii s-au înfipt în stâlp cu mașina furată de la părinți. Autoturismul a ars complet

de Ioana Coman    |   

Trei copii din Bihor, cu vârste cuprinse între 9 și 15 ani, s-au înfipt într-un stâlp cu mașina pe care o furaseră de la părinți. După impact, autoturismul a fost cuprins de flăcări, iar cei trei copii au fost transportați la spital. 

Potrivit polițiștilor, băiatul de 15 ani era cel care se afla la volan.

„La fața locului, polițiștii Secției nr. 2 de Poliție Rurală Beiuș au constatat că un tânăr, de 15 ani, din comuna Dobrești, în timp ce conducea un autoturism, fără a poseda permis de conducere pentru nicio categorie de vehicule, în condiții ce urmează a fi stabilite din cercetări, ar fi pierdut controlul asupra direcției de deplasare și ar fi intrat în coliziune cu un stâlp din beton, de pe partea dreaptă a sensului său de deplasare” a transmis purtătorul de cuvânt al IPJ Bihor, comisar-șef Alina Fărcuța.

În urma impactului, mașina a fost cuprinsă de flăcări.

Cei trei copii au reușit să iasă singuri din mașină. Medicii sosiți la fața locului le-au acordat primele îngrijiri medicale, ulterior aceștia fiind transportați la spital.

„Cel de 9 ani a rămas internat la ATI cu traumatism abdominal care trebuie monitorizat atent, cel de 13 ani a suferit o fractură a antebrațului și e internat la chirugie pediatrică, iar cel de 15 ani are numai contuzii, în special la nivelul membrelor inferioare, dar a rămas și el internat”, a afirmatșeful UPU SMURD Bihor, Dr. Hadrian Borcea.

Polițiștii Biroului Rutier Beiuș continuă cercetările sub supravegherea unui procuror.
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile