Antena 3 CNN Adevăruri ascunse Treburile casnice şi conflictele în cuplu. Lidia Fecioru: "Aşa se ajunge foarte uşor la ceartă"

Treburile casnice şi conflictele în cuplu. Lidia Fecioru: "Aşa se ajunge foarte uşor la ceartă"

de Ioana Dobre    |   

Bioenergoterapeutul Lidia Fecioru a vorbit, în timpul emisiunii Adevăruri ascunse, despre treburile casnice care pot genera conflicte în relaţia de cuplu.

"Multe fete spun că nu vor să ajungă ca mamele lor, adică casnice. O să ajungă oricum să facă cam ceea ce făceau mamele lor. Dacă vor întâlni un bărbat pe care îl vor iubi foarte mult, o să înceapă să gătească ca mamele lor. 

Bărbatul trebuie să facă şi el ceva. Este un exemplu negativ cel care stă degeaba. Femeile care fac totul în casă vor obosi şi aşa vor fi mereu conflicte în familie. De aceea, fetele spun că nu vor să ajungă ca mamele lor. Să fie slugi în faţa bărbatului.

Bărbaţii aceştia care nu fac absolut nimic au avut mame care i-au cocoloşit. Se mută de la o mamă la alta cum ar fi. Cum un astfel de bărbat se ajunge foarte uşor la ceartă. Este firesc să nu accepţi aşa un bărbat. De aceea, este important să educi şi să implici un copil în activităţi. Să ştie să-şi strângă lucrurile, să facă fel şi fel de treburi prin casă.", a spus Lidia Fecioru.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile