Antena 3 CNN Actualitate Locale O familie a întrerupt tratamentul copilului bolnav de leucemie, pentru a-l trata cu puterea minţii

O familie a întrerupt tratamentul copilului bolnav de leucemie, pentru a-l trata cu puterea minţii

Caz şocant la Constanţa. O familie a decis să oprească tratamentul copilului bolnav de leucemie, chiar înainte de a i se face transplant de măduvă, şi să-l trateze acasă cu puterea minţii. 
 
Părinţii au aderat la grupul numit noua medicină germanică unde se practică acest tip de vindecare. Protecţia copilului a demarat o anchetă.
 
Tânăra mamă a cerut sfaturi medicale pe Facebook. Prietenii au felicitat-o şi i-au scris că  "Leucemia trece de la sine",  iar "Transplantul medular este o mare idioţenie!". Medicii spun însă altceva.
 
Practic, mama şi-a condamnat copilul pentru a doua oară în numai un an şi patru luni de viaţă după ce a decis să-şi trateze copilul bolnav de leucemie cu puterea minţii. 
 
"Medicina germanică", extrem de controversată în lume şi-a câştigat adepţi şi în ţara noastră. Există oameni care practică acest tip de terapie prin Skype. Pentru 100 de euro, sunt dispuşi să consilieze pe oricine. 
 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile