Antena 3 CNN Actualitate Social Tragedia de pe DN2 a fost filmată. Doi tineri proaspăt căsătoriţi au murit într-un accident grav

Tragedia de pe DN2 a fost filmată. Doi tineri proaspăt căsătoriţi au murit într-un accident grav

Accidentul produs sâmbătă pe DN2, la ieşirea din Buzău spre Ploieşti, a fost filmat de o cameră de bord a unui alt participant la trafic. În urma coliziunii, doi tineri au murit, iar alte două persoane au fost rănite.

În imagini se vede cum maşina în care se aflau cei doi tineri, un Seat galben, se deplasează pe DN2, apoi încearcă să evite un autovehicul lansat în depăşire, ajunge în dreapta acestuia, derapează şi ajunge pe contrasens, unde este lovit de o autoutilitară.

"Este vorba despre o coliziune între trei autovehicule conduse de șoferi din Buzău, două autoturisme conduse pe direcția Prahova către Buzău, de către un șofer de 27 de ani, respectiv o conducătoare auto de 60 de ani, și autovehiculul ce se deplasa din sens opus, la volanul căruia se afla un șofer de 36 de ani. Accidentul s-a soldat cu rănirea șoferilor de 27 si 36 de ani și a câte unui pasager din mașina fiecăruia, de 24 și 35 de ani, din Movila Banului, respectiv Gherăseni", a comunicat Biroul de presă al IPJ Buzău.

Subiecte în articol: DN2 accidente rutiere Buzau
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile