Antena 3 CNN Actualitate Trafic blocat pe DN1, între Azuga și Predeal. Un TIR a ieșit în afara drumului

Trafic blocat pe DN1, între Azuga și Predeal. Un TIR a ieșit în afara drumului

DN1 este blocat miercuri după-amiază, între Azuga și Predeal, din cauza unui TIR și a unei autoutilitare.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Centrul INFOTRAFIC din Inspectoratul General al Poliției Române a informat că traficul este oprit temporar pe DN 1, la ieșirea din stațiunea Predeal spre Azuga, în județul Brașov, după ce o autoutilitară și un autotren au fost implicate într-un eveniment rutier nesoldat cu victime. 

Accidentul rutier s-a petrecut pe DN1, km 139, (în zona localității Predeal) ca urmare a coliziunii dintre un autocamion și o autoutilitară, soldat cu pagube materiale.

[GAL layout="2"]

La fața locului au fost direcționate echipaje ale Poliției Rutiere și se efectuează cercetări pentru a se stabili cauzele și circumstanțele în care s-a produs accidentul.

Circulația în zonă este blocată la acest moment, ca urmare a poziției autocamionului, urmând a se relua imediat după finalizarea activităților de cercetare desfășurate la fata locului și îndepărtarea de pe carosabil a autovehiculelor avariate.

Citește și: Ce pățești dacă ești prins conducând o mașină cu transmisie manuală, dacă ai făcut școala pe automată

Poliția Brașov recomandă conducătorilor auto să urmeze indicațiile polițiștilor rutieri și să manifeste prudență în condus, potrivit IPJ.

Subiecte în articol: DN1 trafic blocat azuga Predeal TIR
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile