Antena 3 CNN Economic Top 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre programele de leasing auto second hand

Top 5 lucruri pe care trebuie să le știi despre programele de leasing auto second hand

Industria auto second hand te întâmpină azi cu o varietate de oportunități, grație experților în domeniu care au dezvoltat beneficii multiple pentru viitorii proprietari de mașini.

de Georgiana Adam    |   

Dintre acestea, merită toată atenția ta programele de leasing auto sh și parteneriatele dintre cei mai mari finanțatori din România și companiile care se ocupă de comercializarea automobilelor. Poți cumpără o mașină la mâna a doua cu ajutorul acestei forme de finanțare mult mai avantajoase decât creditul bancar clasic pentru nevoi personale. Descoperă în acest articol care sunt cele mai importante 5 lucruri pe care trebuie să le știi, pentru a beneficia de oportunitățile acestei forme flexibile de plată.

Avansul poate varia de la 10% și 60% din prețul de achiziție al mașinii

Fiecare finanțator în parte are anumite condiții de eligibilitate ce permit accesul la programele de leasing oferite. Cuantumul avansului diferă, de la 10% la 60% din prețul de achiziție al autoturismului, iar limita acestuia este impusă în funcție de fiecare companie.

Cu suma de care dispui, poți opta pentru un anumit program care se adaptează criteriilor tale, conform necesităților. Avansul variabil este un prim beneficiu.

Perioada de contractare poate să varieze de la 2 la 5 ani

Varietatea se menține și în ceea ce privește perioada de contractare. Minimul este de 2 ani și până la 5 ani, timp în care proprietarul autoturismului va fi compania de leasing. La finalul perioadei de contractare, poți achiziționa mașina la un preț mult mai scăzut, după ce ai achitat ratele lunare stabilite împreună cu firma de leasing.

Te poți răzgândi și alege un alt model de vehicul, cu condiția să fie același comerciant auto.

Ratele lunare sunt mai mici decât cele impuse de creditul bancar clasic

Un motiv pentru care șoferii aleg leasingul auto, în detrimentul creditului bancar pentru nevoi personale, este rata lunară mai scăzută.

Acest lucru permite optimizarea cheltuielilor pe o perioadă de timp medie și lungă, în funcție de prioritățile de investiții. Flexibilitatea pe care ți-o asigură ratele mai mici e un beneficiu de care merită să ții cont când optezi pentru o formă de finanțare rambursabilă, indiferent de tipul ei.

Experții intermediază pentru tine relația cu finanțatorul

De la A la Z, experții auto se ocupă de gestionarea relației cu finanțatorul cu care au contract de colaborare. Ei pot avea parteneriate cu cei mai mari finanțatori din România, cum ar fi: BCR Leasing, BRD Leasing, Țiriac Leasing, OTP Leasing, UniCredit Leasing sau Impuls Leasing. Este cazul Auto-leasing.ro, unul dintre cele mai mari nume din această industrie, care își întâmpină clienții cu o multitudine de avantaje.

Nu trebuie să ai grija numerelor roșii și programării la RAR

Aspectele birocratice, precum programarea la Registrul Auto Român sau scoaterea numerelor roșii sunt bifate cu succes de specialiști, ce vin în ajutorul clienților, pentru a economisi timp.

Dacă vei achiziționa o mașină de la Auto-leasing.ro, ei se vor ocupă de tot: de la numerele roșii, asigurarea RCA și programarea la RAR. Simplu, rapid, eficient: te bucuri de tot confortul în achiziția autoturismului.

Cumpără prin leasing auto sh: mașina visurilor tale e la Auto-leasing.ro

Auto-leasing.ro colaborează cu cei mai mari finanțatori din România. Această echipă îți oferă oportunitatea de a cumpăra prin leasing masini second hand, în cele mai avantajoase condiții.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile