Antena 3 CNN Conținut plătit Top 3 criptomonede de investit în octombrie: Oportunități în ciuda scăderilor de pe piață

Top 3 criptomonede de investit în octombrie: Oportunități în ciuda scăderilor de pe piață

de Ioana Dobre    |   

Piața de criptomonede și de acțiuni înregistrează noi scăderi pe fondul tensiunilor recente din Orientul Mijlociu. Investitorii devin tot mai precauți în privința evoluției relațiilor viitoare și a riscului escaladării unui conflict major. Astfel, euforia unui Octombrie bullish pentru criptomonede s-a diminuat în ultimele zile. 

Bitcoin se tranzacționează la un preț de puțin peste 61.000 de dolari, cu o scădere de 0,82% în ultimele 24h. Alte criptomonede au fost și ele afectate de tendințe descrescătoare. Ethereum s-a depreciat cu 4,17% în ultimele 24h, Solana cu 4,22%, iar Shiba Inu și Dogecoin a scăzut cu 2,61%. 

VIZITEAZĂ CRYPTO ALL-STARS

În acest mediu incert, mulți investitori fie se refugiază în active mai sigure, fie profită de scăderile actuale, căutând proiecte de criptomonede de investit aflate în prevânzare. Investiția în criptomonede cu capitalizare redusă s-a dovedit a fi o strategie profitabilă pentru investitori. Pe lângă prețul redus al acestora, investitorii au acces și la alte avantaje disponibile exclusiv pentru investitorii timpurii.

În timp ce majoritatea criptomonedelor se confruntă cu dificultăți, trei proiecte noi atrag atenția: Pepe Unchained, Crypto All-Stars și Flockerz. În acest articol, vom analiza caracteristicile care fac ca aceste criptomonede să capteze atenția investitorilor, în ciuda volatilității ridicate de pe piață.

Pepe Unchained sfidează temerile de pe piața cripto, colectând peste 17 milioane de dolari în presale

Criptomonedele majore înregistrează scăderi în ultimele zile, totuși, un proiect se menține puternic pe listele de interes pentru cei în căutare de noi criptomonede de investit. Pepe Unchained a înregistrat un număr record de 17 milioane de dolari în prevânzare. Acest lucru demonstrează faptul că în ciuda haosului de pe piața de criptomonede investitorii încă investesc capital în proiect. 

Pepe Unchaineda câștigat atenția investitorilor în rândul celor mai noi criptomonede de investit datorită utilității pe care o va oferi deținătorilor de monede meme. Proiectul introduce o tehnologie inovatoare prin soluția sa de tip Layer-2, denumită „Pepe Chain”.

Dezvoltatorii proiectului își propun ca noua rețea să devină mai bună decât Ethereum, oferind tranzacții de monede meme rapide de 100 de ori și comisioane reduse. Astfel, această nouă soluție este concepută pentru a aborda problemele majore de scalabilitate și taxele ridicate cu care se confruntă utilizatorii blockchain-ului Ethereum.

Investitorii timpurii încă se pot bucura de un APY de trei cifre, cu un randament de 125%. Peste 1,2 miliarde de tokenuri $PEPU au fost puse deja pe staking, ceea ce demonstrează optimismul investitorilor în ce privește potențialul de apreciere a monedei după listare.

Crypto All-Stars schimbă jocul în spațiul monedelor meme

Un alt proiect din lista noastră care atrage atenția celor care caută criptomonede de investit este Crypto All-Stars. Proiectul, lansat recent în prevânzare, se apropie rapid de un număr record de capital colectat, atingând 2 milioane de dolari, în ciuda volatilității de pe piață, fiind considerată una dintre cele mai bune pre-vânzări crypto 

Analiștii și investitorii acordă o atenție deosebită acestei monede datorită utilității pe care o va oferi deținătorilor de monede meme. Aceasta promite să revoluționeze spațiul monedelor meme prin intermediul platformei sale inovatoare de staking și prin potențialul ridicat de recompense.

Platforma sa unică de staking, MemeVault, va permite deținătorilor de monede meme, precum Dogecoin, Shiba Inu sau Pepe, să-și blocheze monedele și să câștige recompense. Singura cerință va fi de a deține și $STARS, tokenul nativ al platformei.  

Deținătorii de monede meme, cunoscute pentru lipsa unei utilități reale semnificative, se confruntă cu dificultăți în utilizarea acestora dincolo de funcția de tranzacționare. Crypto All-Stars oferă deținătorilor oportunitatea de a-și pune monedele „să lucreze”, în loc să stea neatinse în portofele. 

Această inovație și utilitate ar poziționa noul proiect de criptomonede de investit drept lider în domeniul de staking pentru monede meme. MemeVault are potențialul de a deveni un hub care unește cele mai populare monede meme din întreaga lume, sub un singur protocol de staking. 

Deși APY-ul exact pentru stakingul pe MemeVault nu a fost încă dezvăluit, știm că proiectul oferă un randament destul de ridicat pentru tokenurile $STARS, care pot fi de asemenea blocate. În prezent, investitorii timpurii se pot bucura de un randament atrăgător de 765%, motiv pentru care 962 milioane de tokenuri $STARS au fost puse deja pe staking.

Flockerz - moneda „creată de oameni pentru oameni” adună 367 mii de dolari în prevânzare

Flockerz este una dintre cele mai noi proiecte de criptomonede de investit lansate în prevânzare. Noua monedă câștigă interes din partea investitorilor datorită concepului său de a oferi o descentralizare totală pentru deținători.

În comparație cu alte monede meme care i-au decizii ghidate de o autoritate centrală, Flockerz operează prin intermediul comunității Flocktopia - organizație autonomă descentralizată (DAO). Totuși asta nu este tot! Proiectul introduce pentru prima dată mecanismul de vote-to-earn. 

Acest mecanism permite comunității din Flocktopia să ia decizii privind direcția proiectului prin voturi, câștigând recompense în $FLOCK - moneda nativă a proiectului. Deși există alte proiecte de criptomonede care implică comunitatea în procesul de luare a deciziilor, Flockerz este primul care oferă recompense pentru această participare. 

Cu cât comunitatea este mai activă în luarea deciziilor de guvernanță, cu atât mai multe recompense câștigă. Noul mecanism a atras rapid atenția celor în căutare de noi criptomonede de investit. Acest lucru se reflectă și în prevânzarea în care s-au strâns peste 367.000 de dolari la doar câteva zile de la lansare. 

Fiind un proiect recent lansat, investitorii se bucură de un randament de 4 cifre de 6234% pentru stakingul de tokenuri $FLOCK. 

Potențialul de creștere după listare, fac din Flockerz un proiect de criptomonede de investit foarte atrăgător, în ciuda incertitudinilor de pe piața cripto din ultimele zile. Modelul unic de a alinia interesele comunității cu direcția de viitor a proiectului, pot face ca valoarea monedei să crească semnificativ după listare. 

Important: Acest articol nu constituie un sfat investițional. Pentru a identifica cele mai profitabile criptomonede de investit, este esențial să le studiați individual, să înțelegeți riscurile asociate și să trasați propriile concluzii cu privire la rentabilitatea proiectului.

 

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile