Antena 3 CNN Actualitate Top 10 paşi pentru evoluţia personală în 2022, cu Lidia Fecioru: "Să acţionăm acum. Niciodată nu vom fi 100% pregătiţi"

Top 10 paşi pentru evoluţia personală în 2022, cu Lidia Fecioru: "Să acţionăm acum. Niciodată nu vom fi 100% pregătiţi"

În emisiunea Adevăruri ascunse, bionergoterapeuta Lidia Fecioru dezvăluit 10 paşi pentru evoluția personală în 2022. Află cum să devii puternic.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

1. E foarte important să creezi o atmosferă frumoasă și al tău

Asta se întâmplă conform sufletului și gândirii. Dacă noi o să gândim pozitiv și o să avem o atitudine pozitivă, cu siguranță vom atrage la rândul nostru tot pozitiv

2. Să devenim mai buni în interior
Important este să investim emoțional, să investim mental în interiorul nostru să ne facem priorități în viață și să vedem întotdeauna partea plină a paharului.

3. Niciodată nu o să fim pregătiţi 100%
Dacă așteptăm să fim mai mult echilibrați emoționali, fizic, psihic, echilibrați și nu vom face nimic altceva, nu vom face nimic în viața asta pentru că 100% oamenii nu sunt niciodată echilibrați.

Unii oameni așteaptă toată ziua până la sfârșitul programului de muncă, toată săptămâna așteaptă o zi de vacanță, toată ziua așteaptă seara o oră, dar nu se bucură în ziua aia de 3 minute.

Prioritățile nu sunt casă, mașină, serviciu, copil, ci sunt copil după aia serviciu, după aia casă. Copilul de foarte multe ori vine și schimbă Karma părințiilor și ajută, aduce alte priorități în față și le schimbă locul priorităților și vine cu norocul lui.
De cele mai multe ori s-a întâmplat ca după ce a apărut un copil toate s-au rezolvat de la sine

4. Să avem răbdare cu situațiile din viața noastră și să nu reacționăm la primul impuls

În viaţă trebuie să ai răbdare să ca să rămâi acolo unde ești și să rămâi așa cum ești. Răbdarea în viață nu înseamnă așteptare, ci abilitatea de a păstra o atitudine bună, să rămânem așa cum suntem noi.

Oamenii își aduc tot felul de măști, tertipuri, se schimbă conform situației, dar nu rămân constanți aşa cum sunt ei.

Trebuie să avem răbdare cu situațiile din viața noastră și să nu reacționăm la fiecare Impuls pentru că o să muncești din greu ca să realizezi să fii ceea ce zici și nu ceea ce ești și asta îți ocupă tot timpul.

5. Mai bine suntem epuizați de muncă decât de a sta degeaba

Pe măsură ce luptăm să mergem mai departe trebuie să ne amintim că este mult mai bine să fim epuizați de muncă decât să fim epuizați de dorința de a face ceva,sau de a avea ceva.

Important este să ne găsim şi altceva că dacă nu am de făcut nimic la muncă mă pun și citesc ceva, croșetez, adică nu stau degeaba, adică să lucrăm la creșterea noastră.

Dacă aţi ști voi  ce croșetează mintea, ce scenarii, și ce idei și nebunii și mulţi se trezesc în depresie aiurea în tramvai că, de fapt, este doar în imaginația lor.

6. Trebuie să ne antrenăm mintea să vadă ceea ce este corect

Cel mai mare și mai complex obstacol pe care va trebui să îl depășim vreodată este propria noastră minte. Noi trebuie să ne dăm seama de cuvintele pe care ni le dictează mintea într-un fel pentru că nu suntem responsabil pentru tot ceea ce ni se întâmplă în viață, însă suntem responsabili pentru anumite vorbe care ne ies din guriță.

Responsabilitatea asta de a nu-ți controla mintea poate duce la crearea stării de stări de anxietate.

Scopul este să schimbăm răspunsul la ceea ce nu putem controla. Trebuie să fim atât de puternici din interior încât nimic din exterior să nu ne poate afecta liniștea noastră.

Păi, în perioada asta cu pandemia s-a lucrat la psihicul oamenilor. Li se induce formă de frică a bolii arătând-le că nimic nu mai este așa cum a fost.

Dar noi trebuie să ne controlăm atât de bine interiorul nostru pentru că oamenii au devenit anxioși și au devenit agresivi, depresivi și nu glumesc, chestia asta o vedem de fiecare dată pe stradă, și suntem mai ușor vulnerabili și mai ușor.

De aceea noi să nu uităm că în momentul în care vrem să ne facem singuri dreptate devenim la fel cu Clanurile, e psihologia de turmă.

Continuarea celor 10 pași pentru evoluția personală în 2022 o vedem în materialul de mai jos.

Subiecte în articol: Lidia Fecioru evoluţia personală
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile