Antena 3 CNN Conținut plătit Top 10 avantaje ale unei semiremorci frigorifice

Top 10 avantaje ale unei semiremorci frigorifice

de Ioana Dobre    |   

La prima vedere, lucrurile sunt destul de simple. Facem lista de cumpărături, pornim mașina și punem în coșul de la supermarket tot ceea ce este necesar pentru a umple frigiderul. Plătim, ne întoarcem la mașină și ne bucurăm de ceea ce ne rezervă ziua. În realitate, produsele nu cresc și nici nu se prepară pe rafturile magazinelor.

Pentru a ajunge pe mesele cumpărătorilor, mărfurile din magazine sunt transportate în condiții speciale, indiferent de anotimp. Activitatea transportatorilor devine astfel vitală pentru o nevoie primară a omului - hrana. Pentru acest lucru, orice transportator are nevoie de o semiremorca frigorifica. Iată 10 avantaje ce vin la pachet cu achiziționarea unei semiremorci frigorifice:

Semiremorcile frigorifice mențin temperature optima pentru transportul alimentelor, medicamentelor și produselor chimice ce pot fi transportate doar într-un mediu cu temperatură controlată. În acest fel, se păstrează calitatea, integritatea și prospețimea.

Prelungirea duratei de viață

Controlul temperaturii contribuie activ la reducerea pierderilor. Transportate în căldură, alimentele și alte mărfuri își pierd orice urmă de prospețime, lucru ce este vizibil cu ochiul liber. Cum ar fi ca roșiile să ajungă stricate la raft?

Flexibilitate

Vestea și mai bună vine acum: poți ajusta temperatura în funcție de mărfurile pe care le transporți.

Reducerea riscurilor

Mărfurile care au nevoie de transport special se pot contamina ușor. Poți întreține ușor igiena într-o astfel de semiremorcă, aducând la zero riscul de contaminare.

Creșterea eficienței

Noile modele dispun de sisteme moderne, care impacteaza pozitiv consumul de combustibil și costurile de operare.

Extinderea afacerii

Deși costul de achiziție nu e unul ieftin, vei beneficia de un mare avantaj - extinderea razei de acțiune. Acum poți activa pe distanțe lungi și foarte lungi.

Îmbunătățirea imaginii

Dacă deții astfel de semiremorci în flotă, te asigurăm că nu vei trece neobservat. Oamenii apreciază eforturile pe care le faci pentru a păstra calitatea mărfurilor.

Avantaj competitiv

Pentru că îți permite să extinzi raza de acțiune, semiremorca frigorifica îți va oferi un mare avantaj competitiv. Vei fi cu un pas înaintea principalilor competitori.

Conformitate cu normele în vigoare

Nu este indicat să intri în vizorul celor care fac legea. Atenție, multe alimente, medicamente și substanțe chimice trebuie transportate în anumite condiții de siguranță și igienă.

Valoare

O astfel de investiție nu te face să pierzi, indiferent care este traseul tău profesional. Orice semiremorcă frigorifică își păstrează valoarea odată cu trecerea timpului. Totuși, va trebui să te asiguri că ai grijă de ea.

Pe scurt, achiziționarea unei semiremorci cu sistem frigorific îți poate aduce numeroase avantaje. Mai sus ai văzut doar 10 dintre acestea, dar lista este mult mai lungă. Prioritizează-ți bugetul și ia cea mai bună decizie pentru companie!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile