Antena 3 CNN Emisiuni Gătit la costum Tocăniţă de vită la ceaun, o reţetă de pe vremea bunicilor

Tocăniţă de vită la ceaun, o reţetă de pe vremea bunicilor

Georgiana Adam
<1 minut de citit Publicat la 14:15 03 Iun 2023 Modificat la 14:15 03 Iun 2023

Liliana Gearap a povestit despre viaţa şi provocările unei femei pilot într-o industrie dominată de bărbaţi. Aceasta a crescut în Bucovina şi are peste 3.500 de ore de zbor acumulate.

Reţetă tocăniţă de vită la ceaun

  • 500 gr anticot de vită;
  • Ardei gras 2 buc;
  • Ardei capia 2 buc;
  • 3 morcovi;
  • 4 cepe;
  • Pătrunjel 1 legătură;
  • Sare şi piper;
  • Boia;
  • Sos de roșii 250 ml;
  • Vin roşu 300 ml;
  • Apă 350 ml;
  • Ulei 30 ml;
  • Foi de dafin;
  • Ierburi aromatice.

Citeşte şi: Liliana Gearap, una dintre femeile care conduc lumea pe deasupra norilor, a gătit alături de Ştefan Lungu, în ultima ediţia a sezonului 4 "Gătit la costum"

Se călesc legumele în ceaun. Se adaugă şi carnea şi se scaldă în vin. Atunci când compoziţia a devenit omogenă, se adaugă şi apa şi se lasă la fiert, până când carnea este fragedă. Se serveşte cu mămăliguţă.

"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3

În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.

Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.

Citește mai multe din Gătit la costum
» Citește mai multe din Gătit la costum
TOP articole