Liliana Gearap a povestit despre viaţa şi provocările unei femei pilot într-o industrie dominată de bărbaţi. Aceasta a crescut în Bucovina şi are peste 3.500 de ore de zbor acumulate.
Reţetă tocăniţă de vită la ceaun
- 500 gr anticot de vită;
- Ardei gras 2 buc;
- Ardei capia 2 buc;
- 3 morcovi;
- 4 cepe;
- Pătrunjel 1 legătură;
- Sare şi piper;
- Boia;
- Sos de roșii 250 ml;
- Vin roşu 300 ml;
- Apă 350 ml;
- Ulei 30 ml;
- Foi de dafin;
- Ierburi aromatice.
Se călesc legumele în ceaun. Se adaugă şi carnea şi se scaldă în vin. Atunci când compoziţia a devenit omogenă, se adaugă şi apa şi se lasă la fiert, până când carnea este fragedă. Se serveşte cu mămăliguţă.
"Gătit la costum", în fiecare sâmbătă, de la ora 13:30, la Antena 3
În fiecare sâmbătă, de la 13:30, Antena 3 aduce pasionaților de gastronomie emisiunea "Gătit la costum", unde miza este preparare unor mâncăruri realizabile, delicioase și inspiraționale.
Gazda emisiunii este Ștefan Lungu, o persoană care își dorește să transmită și să transforme bucătăria și gătitul în terapie pentru sufletul telespectatorilor.