Antena 3 CNN Actualitate Social TITULARIZARE 2017. Candidat: „Am fost obligată să dau aici. Părinţii m-au trimis aici ca să am o profesie”

TITULARIZARE 2017. Candidat: „Am fost obligată să dau aici. Părinţii m-au trimis aici ca să am o profesie”

TITULARIZARE 2017. Peste 27.000 de dascăli au susţinut, miercuri, proba scrisă a examenului de titularizare, iar cei mai mulţi dintre candidaţi s-au arătat nemulţumiţi de subiectele primite.

TITULARIZARE 2017. „Am renunţat, m-am retras pentru că nu avea rost să iau o notă mică. M-am pregătit un pic pentru examen, dar aşa au vrut părinţii, să fiu educatoare, nu este alegerea mea, eu nu vreau să fac asta. Nu vreau să profesez această meserie, am fost obligată să dau aici. Părinţii m-au trimis aici ca să am o profesie. Acum o să mă duc să dau la Politehnică”, a mărturisit unul dintre candidaţi.

TITULARIZARE 2017. În schimb, nu toţi cei care aspiră la un post la catedră au ieşit supăraţi din sala de examen. După cele patru ore cât a durat proba scrisă, au fost mulţi candidaţi care speră la note foarte mari.

TITULARIZARE 2017. „Dacă înveţi, este simplu. Eu am dat la Educaţie fizică şi sport şi nu a fost greu pentru că m-am pregătit. Sper să iau peste opt. Anul acesta am terminat facultatea şi, după licenţă, am zis că nu mai are rost să mai aştept şi m-am înscris la Titularizare. Îmi place meseria asta pentru că, în primul rând, lucrez cu copiii de vreo doi ani, sunt antrenor de baschet şi vreau să îi învăţ şi pe alţii ceea ce ştiu să fac cel mai bine”, a explicat Andreea, candidată.

TITULARIZARE 2017. Anul trecut, rata de promovare a titularizării a fost de 44,43%, în creştere cu aproape 7 procente faţă de anul 2015, când a fost de 37,55%.

Sursă: Mediafax
Subiecte în articol: titularizare candidat parinti
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?