Antena 3 CNN Actualitate Social Titi Aur, explicații după ce s-a aflat că Răzvan Ciobanu ar fi avut droguri în sânge: Reacția unui om în această stare poate fi asemănătoare de o comă alcoolică

Titi Aur, explicații după ce s-a aflat că Răzvan Ciobanu ar fi avut droguri în sânge: Reacția unui om în această stare poate fi asemănătoare de o comă alcoolică

Titi Aur a venit cu explicații după ce în spațiul public a apărut informația că Răzvan Ciobanu ar fi avut droguri în sânge la momentul impactului violent.


”E posibil ca aceasta să fie cauza accidentului. Tot comportamentul lui, deplasarea mașinii înainte de accident, faptul că a greșit drumul, faptul că s-a rătăcit și s-a întors, iar pe urmă traectoria mașinii a fost ciudată, conduce la această ipoteză. Nu era niciun semn că a adormit la volan, ci faptul că a condus într-o stare euforică.

Nu sunt cunoscător în reacțiile pe care le are o persoană care consumă droguri. Sunt tot felul de forme de droguri, la fel și reacția oamenilor. Nu știu ce fel de droguri a consumat, reacția poate fi și aproape de o comă alcoolică. A condus într-o stare de semiconștiență și a mers atâta timp pe câmp. Oricum ar sta situația, dacă Răzvan Ciobanu ar fi purtat centura, ar fi trăit.”, a declarat Titi Aur.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile