Antena 3 CNN Actualitate Social Titi Aur, despre carnagiul din Ialomița: Șoferii nu conștientizează pericolul de pe șosele. Dacă nu porți centură de siguranță, poți avea leziuni fatale și la 30 de kilometri la oră

Titi Aur, despre carnagiul din Ialomița: Șoferii nu conștientizează pericolul de pe șosele. Dacă nu porți centură de siguranță, poți avea leziuni fatale și la 30 de kilometri la oră

Titi Aur a vorbit în exclusivitate, la Antena 3, despre tragedia petrecută în Ialomița, unde mai multe persoane au murit și altele au fost rănite. Acesta susține că șoferilor le lipsește conștientizarea și că singura meserie din România unde nu se face protecția muncii este în domeniul șoferiei.

”Din păcate încă o tragedie. Nu se face nimic organizat pentru a reduce numărul astfel de tragedie. Nu a fost un drum dificil. Este un drum normal, doar că toți cei care conduc trebuie să înâealeagă că e un drum periculos și că li se poate întâmpla orice. Pentru a conștientiza trebuie să li se facă protecția muncii, ca în orice meserie. Singura meserie din România unde nu se face protecția muncii este șoferia. Așa șoferii ar conștientiza. Indifirenet cine e vinovat, nu s-a respectat regulile de circulație. Tragedia s-a întâmplat.

Peste 30-40 km/ oră, dacă nu poți centură poți să ai leziuni fatale, răni grave. Dacă ai cenutură și airbag poți scăpa până la 67 km/oră. Dacă microbuzul și TIR-ul aveau peste 70-80 km/ oră toată lumea moare, sau au leziuni extrem de grabe”, a declarat Titi Aur, pentru Antena 3.

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă