Antena 3 CNN Economic Conținut plătit Ținuta potrivită pentru doamne primăvara

Ținuta potrivită pentru doamne primăvara

Primăvara este anotimpul perfect pentru a experimenta diferite stiluri și pentru a te bucura de un stil aparte. Este perioada din an în care te poți simți încrezătoare cu o haină de blană spectaculoasă care să îți pună în valoare feminitatea.

de Georgiana Adam    |   

Este momentul să dai uitării hainele plictisitoare, lipsite de rafinament. Noul sezon îți oferă numeroase variante de ținute, pe care le poți aborda în diverse situații. Totuși, pentru a te bucura de rezultatele dorite și a obține un stil demn de invidiat este necesar să fii la curent cu ultimele tendințe.

Ținuta de primăvară pentru doamne

Ținutele de primăvară sunt cu totul speciale. Pe lângă faptul că temperaturile foarte scăzute sau ridicate nu mai reprezintă o amenințare, este ușor să realizezi combinații cu adevărat inedite. În sezonul ce urmează, haina de blană va fi vedeta oricărei ținute.

Printre cele mai populare modele se număra paltoanele din blană sau piele naturală care asigură eleganță și confort outfit-ului tău. Chiar dacă zilele călduroase sunt din ce în ce mai aproape, nu este exclus ca ploile și vremea rea să mai apară din când în când. Atunci, trebuie să fii pregătită pentru orice situație.

Pentru doamne, modelele de paltoane și cojoace damă reprezintă cele mai elegante opțiuni în definitivarea ținutei. Pot fi lungi, scurte, cu blană sau fără. Indiferent de model, orice ținută va arăta impecabil.

Iată doar câteva exemple:

  • Palton cu glugă - Perfect pentru a te proteja de ploile de primăvara. Poate fi purtat peste o pereche de blugi sau pantaloni de piele pentru un look cât mai relaxat.

  • Palton lung - O alegere foarte feminină. Conferă eleganță și un aer boem fiecărei ținute. Este perfect pentru zilele în care îți dorești să îmbraci o fustă sau rochie, dar vremea te pune pe gânduri.

  • Palton scurt - Potrivit pentru zilele mai călduroase de primăvară. Arată foarte bine alături de o pereche de pantaloni office. În ceea ce privește încălțămintea, poți opta pentru o pereche de botine în completarea ei.

Cum alegi haina de blana potrivită?

Alegerea unei haine de blană sau unor cojoace damă care să te însoțească pe tot parcursul primăverii poate fi o decizie dificilă.

Însă, cu îndrumările potrivite, vei putea lua decizia corectă:

  • Alege un model - Îți dorești un cojoc pentru ocazii speciale sau unul care să te însoțească zi de zi la birou? Dacă ești adepta locațiilor exclusiviste și îți dorești ca toată lumea să vorbească despre ținuta ta, poți opta pentru un palton de blană lung.

  • Alege o culoare - Optează pentru culoarea predominantă din garderoba ta. De exemplu, dacă în dressing ai mai multe piese neutre, e recomandat să alegi o haină de blană în aceleași tonuri.

  • Alege un croi potrivit - Atunci când alegi o haină de blană sau un palton este important să fie potrivit siluetei tale. Dacă ești minionă, cu siguranță o haină lungă nu îți va scoate în evidență înălțimea. Prin urmare, alege varianta care îți pune în valoare cel mai bine formele.

Fără haina de blană potrivită, ținutele tale nu vor fi la fel de spectaculoase în următoarea perioadă. Fii îndrăzneață și alege ce ți se potrivește cel mai bine!

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Lista medicamentelor și alimentelor care dau rezultat fals-pozitiv la testul anti-drog