Antena 3 CNN Be EU Cum pot fi stimulați tinerii să intre în afaceri în domeniul agricol. Franc Bogovič, europarlamentar: „Există noi măsuri, mai mulți bani pentru tinerii fermieri”

Cum pot fi stimulați tinerii să intre în afaceri în domeniul agricol. Franc Bogovič, europarlamentar: „Există noi măsuri, mai mulți bani pentru tinerii fermieri”

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Franc Bogovič, europarlamentar, a vorbit, în cadrul emisiunii Be EU, cu Sabina Iosub, despre măsurile importante pe care le-a adoptat Comisia pentru Agricultură în acest mandat.

Europarlamentarul Franc Bogovič a precizat, de asemenea, că tinerii fermieri vor fi sprijiniți cu mai mulți bani.

„PAC este cel mai important dosar pe șapte ani. Am început în man datul anterior și am terminat în acest mandat, a existat o mică întârziere, astfel încât PAC a început să fie pus în aplicare doi ani mai târziu.

Există mai multe lucruri bune. În primul rând, cred că este foarte important că avem grijă în special de tinerii fermieri. Există noi măsuri pentru ei, mai mulți bani pentru tinerii fermieri, deoarece acum știm cu toții că reînnoirea acestei generații este unul dintre pilonii-cheie ai agriculurii.

Ceea ce este, de asemenea, bine este că fermele mici primesc ceva mai mulți bani Am fost, de asemenea, în favoarea plafonării, că ar trebui să fie, nu știu, 300 de hectare, așa cum a propus dl. Hogan, fără bani sau cu bani mai puțini. Pentru că există o problemă: fermele mari primesc cea mai mare sumă de bani, iar problemele sunt în special la fermele din munți, din zonele colinare, fermele mici și ar trebui să avem mai multă grijă de ele”, a spus Franc Bogovič, europarlamentar.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile