Antena 3 CNN International News Crimă la spital. Un asistent a fost împușcat mortal de un coleg înarmat precum Terminator, în Philadelphia

Crimă la spital. Un asistent a fost împușcat mortal de un coleg înarmat precum Terminator, în Philadelphia

Un asistent medical a fost împușcat mortal la un spital din Philadephia, luni dimineață, de un bărbat care avea asupra sa mai multe arme de foc și care ulterior a fost implicat într-un schimb de focuri cu poliția, transmite CNN.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Victima, în vârstă de 43 de ani, și ucigașul, de 55 de ani, erau colegi la Spitalul universitar Thomas Jefferson.

Poliția a fost chemată după miezul nopții de duminică în legătură cu un incident armat produs la etajul 9 al spitalului.

Până la sosirea ofițerilor, atacatorul a reușit să fugă cu o camionetă pentru remorcări. El purta încă echipamentul medical specific, potrivit martorilor.

Vehiculul (foto interior) a fost sesizat de poliție în oraș o oră mai târziu în zona străzilor 40 și Parkside Avenue, după ce a un trecător a anunțat forțele de ordine în legătură cu prezența unui bărbat înarmat în zonă.

Când polițiștii au ajuns la fața locului, suspectul a deschis focul asupra lor, lovind doi dintre ofițeri. 

Oamenii legii au răspuns cu foc și l-au doborât pe suspect. 

"Individul purta vestă de protecție și avea asupra sa mai multe arme, între care o pușcă similară modelului AR-15 și un pistol. Ce s-a întâmplat te face să te gândești la serialele sau filmele de la televizor", a declarat comisarul de poliție Danielle Outlaw.

Atacatorul a ajuns în stare critică la spital, cu multiple răni în partea superioară a corpului și în gât. La spital au ajuns și cei doi polițiști împușcați, dintre care unul, împușcat în umăr, era, de asemenea, în stare critică.

Motivul crimei de la spital nu fusese determinat oficial la ora publicării acestui material. Poliția investighează relația între victimă și ucigaș.

Conform autorităților din metropola americană, 2021 se dovedește cel mai violent an în Philadelphia în ultimele decenii.

La începutul lunii octombrie fuseseră raportate 418 crime

La nivelul anului trecut, au fost consemnate 499 astfel de infracțiuni.

Subiecte în articol: Philadelphia crima spital
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile