Antena 3 CNN Show Theo Rose, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: ”Și felul cum vorbesc e o problemă la mine”

Theo Rose, despre problemele de sănătate cu care se confruntă: ”Și felul cum vorbesc e o problemă la mine”

de Laura Dinu    |   

Îndrăgita artistă, Theo Rose, susține că s-a confruntat cu probleme de sănătate care, pur și simplu, au oprit-o din a mai cânta. 

„Am avut un concert, după care nu am mai putut să vorbesc. În public era o tipă despre care auzisem, specializată în domeniu, și i-am dat un mesaj și i-am zis: ”vreau să vin să vedem ce am” și ea zice: ”Știu ce ai: este disfonie triunghiulară. Corzile tale nu se apropie”. Asta pentru că suprasolicit, cântăm în niște condiții, noi suntem 9 pe scenă, eu trebuie să acopăr multe instrumente cu vocea.

Evident că tot timpul depun efort extra și mi-am dat seama că există o problemă. Eu nu ar trebui să mă confrunt cu așa ceva după ce cânt. Ar trebui să schimb ceva la tehnica vocală. Mi-am dat seama a nu știu câta oară că nu știu nimic și am luat-o de la capăt. Și acum schimb cu totul partea de interpretare, poziționare a sunetului, învăț din nou efecte vocale, pentru că eu le făceam, dar le făceam din instinct, nu știam... Acum le învăț”, a dezvăluit Theo Rose.

„Și felul cum vorbesc e o problemă la mine, eu depun efort și când vorbesc. Toată copilăria și adolescența am vorbit foarte foarte sus, într-un registru înalt. Mă deranja și pe mine când ascultam. În momentul în care m-a deranjat suficient de tare am făcut schimbarea fără să mă gândesc la asta și am ajuns să vorbesc într-un registru care nu mi-e propriu neapărat și să-mi suprasolicit corzile vocale”, a mai spus Theo Rose în podcastul Lianei Stanciu.

”Nu am apucat să stric foarte mult, nu am avut disfonie triunghiulară, într-adevăr corzile mele nu se apropie suficient de bine în toate registrele în care cânt, nu se închid perfect, dar lurez pe partea asta”, a mai spus cântăreața.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile