Antena 3 CNN Economic Conținut plătit TEZAUR, cea mai cunoscută casă de amanet din București a lansat serviciul Amanet de acasă

TEZAUR, cea mai cunoscută casă de amanet din București a lansat serviciul Amanet de acasă

În ziua de azi, foarte multe persoane recurg la agențiile de amanet pentru a-și satisface nevoile financiare. Cei mai mulți dintre clienți au nevoie de bani pe neașteptate

de Georgiana Adam    |   

În majoritatea cazurilor, împrumuturile realizate la agențiile de amanet îi ajută să-și plătească la timp chiria, energia electrică, amenzile, să-și achite anumite datorii ori să-și cumpere medicamente pentru tratamentul urgent al anumitor boli.

TEZAUR, cea mai cunoscută casă de amanet din București, cu o experiență de peste 11 ani pe piața serviciilor financiare și peste 50 de agenții deschise în București, a lansat serviciul Amanet de acasă, care poate fi accesat de oriunde din țară.

Românii sunt încântați de serviciile oferite de casa de amanet TEZAUR pentru că pot avea întotdeauna garanția unor soluții sigure pentru satisfacerea nevoilor de împrumut. Cei peste 120 de specialiști autorizați sunt pregătiți să ofere împrumuturi în numerar sau pe card, garantate cu bunuri personale din aur, cum ar fi: bijuterii, monede, ceasuri, diamante și alte obiecte prețioase din aur.

În prezent, românii aflați în perioade cu dificultăți financiare pot amaneta bijuterii din aur și cu diamante prin serviciul amanet de acasă. Prin accesarea acestui serviciu online, se pot obține împrumuturi în bani pe termen scurt sau termen lung, chiar din confortul casei.

Deplasarea la agenția de amanet din oraș nu mai este necesară, pentru că amanetarea se poate face online, atât timp cât există o conexiune funcțională la Internet, iar clientul are vârsta peste 18 ani. Alegerea unei case de amanet sigure și de încredere necesită multe drumuri și mult timp, deci acest serviciu online este o alternativă mai rapidă față de împrumuturile tradiționale. Suma estimată pentru bunurile de valoare (obiecte și bijuterii din aur) depinde de puritatea aurului (14K, 18K, 22K) și de gramaj.

Prin amanet online se pot obține diverse avantaje, precum suplimentarea împrumutului, prelungirea contractului și achitarea sumei datorate prin plata online cu cardul, parțială sau integrală.

Poți să rambursezi împrumutul chiar și total, să păstrezi bunurile gratuit în siguranță în seiful TEZAUR și când ai nevoie de bani, cu un singur click să ceri un nou împrumut, iar suma îți este virată imediat în cont.

Un alt avantaj oferit de firma TEZAUR este că, pe baza unui contract de o zi, clienții își pot vinde bijuteriile din aur la un preț competitiv in orice agenție TEZAUR, pentru că TEZAUR oferă cel mai bun preț de pe piață.

Prin amanet online, împrumuturile sunt garantate cu bunuri personale (ex. bijuterii din aur, bijuterii din aur cu diamante), iar banii se primesc imediat pe card. Bunurile de valoare sunt ridicate de la adresa, ora și ziua indicată de client de către firma de curierat parteneră, iar ulterior bunurile sunt evaluate gratuit la sediul companiei (de către un specialist autorizat) și depozitate în deplină siguranță. Valoarea împrumutului care va fi acordat va fi anunțată clientului prin email, iar acesta va primi banii după aprobarea ofertei.

Pentru returnarea bunurilor, trebuie achitată la timp suma împrumutului și comisionul specificat în contract.

În cazul în care, clientul nu rambursează la timp datoria, atunci obiectul din aur lăsat în gaj intră în posesia casei de amanet. Desigur, există o perioadă de grație de câteva zile și posibilitatea de prelungire a contractului prin achitarea comisionul datorat. Dacă împrumutatul nu achită creditul în perioada de grație, atunci el riscă să piardă bunul amanetat.

Prin TEZAUR, în perioada 01-31 Octombrie 2021, clienții au și alte beneficii:

  • Primesc un preț mai mare pe gramul de aur dacă au încheiat contracte prin serviciul Amanet de acasă
  • Bunurile din aur sunt preluate gratuit de la adresa lor și sunt asigurate
  • Primesc un VOUCHER cadou cu 10% extra reducere pentru achiziționarea de bijuterii de pe www.tezaurshop.ro.

Tranzacțiile online de acest fel sunt rapide, sigure și apreciate în ziua de azi, având în vedere problemele create de pandemia de coronavirus. Românii au încredere în această casă de amanet din București, care are mii de clienți, valorile sale de bază fiind: încredere, siguranță, flexibilitate și integritate. Agenția pune la dispoziția clienților săi gratuit și noua aplicație mobilă TEZAUR ONLINE (care funcționează perfect pe smartphone și tabletă) și este disponibilă pe iOS și Android.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile