Antena 3 CNN Actualitate O clinică privată din Bucureşti oferă testare gratuită pentru refugiaţii ucraineni în vama Siret

O clinică privată din Bucureşti oferă testare gratuită pentru refugiaţii ucraineni în vama Siret

Sprijin pentru refugiaţii ucraineni în vama Siret. Oamenii care încearcă să fugă din calea războiului beneficiază de teste gratuite împotriva COVID-19 oferite de o clinică privată. Iar solicitările n-au întârziat să apară.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Sirene, bomabardamente sau ţipetele oamenilor speriaţi. Este sunetul cu care au rămas mii de ucraineni după invazia rusească.

Acum, după oroile pe care le-au trăit, oamenii încearcă să-şi găsească liniştea peste hotare, la prieteni, rude sau la oameni cu suflet mare care şi-au deschis uşile caselor.

Şi pentru că au nevoie şi de teste anti covid pentru a trece graniţele, o clinică privată le-a venit în ajutor.

"Am luat hotărârea de a veni în vamă pentru a susţine activitatea de testare COVID atât antigen, cât şi RT-PCR. În momentul în care au început evenimentele nedorite în Ucraina şi la clinicile din Bucureşti am oferit suport tuturor refugiaţilor prin oferirea unui număr nelimitat de teste antigent şi RT-PCR. Informaţii au cerut pentru că sunt persoane refugiate care urmează să decoleze către alte ţări şi au spus că vor reveni pentru alte teste", a declarat Ştefan Spirion, medic coordonator la Dom Vista Medical.

În prezent, în ţara noastră, sunt aproximativ 72 de mii de ucraineni.

Subiecte în articol: COVID-19
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile