Antena 3 CNN Actualitate Teoria lui Mugur Mihăescu despre scumpirile din România

Teoria lui Mugur Mihăescu despre scumpirile din România

Mugur Mihăescu afirmă că războiul din Ucraina i-a făcut pe români să uite adevăratele motive ale crizei și ale exploziei prețurilor.

de Gabriel Dano    |   

Potrivit celebrului comediant românii care iau cu asalt în aceste zile benzinăriile și magazinele uită complet de restricțiile impuse în pandemie și de modul în care multe afaceri din România au fost împinse spre faliment.

"Mă oftic rău că Putin a atacat Ucraina, vă spun foarte sincer. Este inacceptabil ceea ce a făcut Putin, pentru că a adus alături de acest atac uitarea. Uitarea că, înainte doar cu doi ani, am fost atacaţi de aici, din interior, nu am avut nevoie de niciun idiot care să intre cu tancurile peste noi.

Uitarea că, în ultimii doi ani de zile, economiile au fost prăbuşite. Uitarea că Statele Unite au tipărit 20% din masa lor monetară totală, deci de-a lungul existenţei lor, 20% au tipărit-o acum, ultimii doi ani. Şi uitarea mai multor şi mai multor lucruri.

Că scumpirea a început înainte de a ataca idiotul ăsta Ucraina. Uităm, dar ne este frică în continuare, luăm cu asalt magazine, benzinării, hârtia igienică dispare. benzina dispare. Pentru că e mult mai uşor, nu-i aşa, să ai cămara plină dacă vine bomba. Uităm cum s-a răspândit virusul, de la nişte laboratoare, care cercetau, în beneficiul nostru, al tuturor, nişte chestii biologice", a spus Mugur Mihăescu, într-un clip video postat pe Facebook.

Subiecte în articol: Mugur Mihăescu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?