Antena 3 CNN Actualitate Educație Tendințe și tehnologii stomatologice în România. De ce merită să te tratezi acasă

Tendințe și tehnologii stomatologice în România. De ce merită să te tratezi acasă

O dantură completă, sănătoasă este un motiv în plus de bucurie și voie bună. Pentru că te simți bine atunci când zâmbești cu încredere.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Desigur, dinți puternici înseamnă și o digestie eficientă prin procesul de masticație corect. Toate, motive pentru ca tu să vizitezi clinica dentară mai des, ori de câte ori te întorci acasă.

De ce să te tratezi acasă? Ei bine, în primul rând pentru că tendințele și tehnologiile stomatologice din România s-au aliniat celor occidentale. Apoi, beneficiezi de tratamente stomatologice moderne, realizate de medici cu experiență, pregătiți să îți fie alături ori de câte ori ai nevoie de ajutorul lor.

Dinți ficși în 24 de ore

Când vii acasă, timpul tău poate fi limitat. Tehnologii moderne nu înseamnă doar aparatură de ultimă generație, ci și tratamente rapide și eficiente. Spre exemplu, poți avea în 24 de ore dinți ficși prin diverse soluții de înlocuire a spațiilor dentare lipsă. Primul pas este să programezi o vizită la medicul dentist pentru un diagnostic corect. Apoi, în funcție de fiecare situație în parte, discuți cu stomatologul și alegeți împreună tratamente personalizate.

Clinici dentare cu servicii integrate

În prezent, găsești clinici dentare care oferă servicii integrate de diagnosticare și tratament. Pe scurt, beneficiezi de toate tratamentele de care ai nevoie într-un singur loc. Mai mult, fiecare problemă este tratată de către un medic de specialitate, care îți va explica toate procedurile și îți va fi alături la fiecare vizită pe care o faci. Așadar, ai consult de specialitate, analize imagistice și tratamente stomatologice complete în aceeași clinică dentară, aspecte importante în alegerea unor noi servicii, conform dentalassociates.com. Pentru confortul tău zilnic și pentru eficiență de timp crescută.

Tratamente moderne pentru înlocuirea dinților lipsă

Acasă, în clinicile stomatologice din România, ai parte de toate soluțiile moderne pentru înlocuirea dinților lipsă. Desigur, în acest context, implantul dentar reprezintă unul dintre cele mai solicitate tratamente. De ce? Pentru că implantul reușește să suplinească eficient un dinte lipsă, redând funcționalitatea și aspectul danturii în cel mai scurt timp posibil. În plus, implantul nu este dureros, nu provoacă disconfort și este durabil (pe viață dacă este îngrijit corect).

În funcție de fiecare caz în parte poți opta pentru un anumit tip de implant dentar, alături de o coroană dentară potrivită. Desigur, atunci când situația o permite, poți alege și alte tratamente precum puntea dentară, proteza mobilă sau proteza fixă pe implanturi dentare.

Servicii stomatologice digitalizate

Un alt motiv pentru care să alegi tratarea problemelor dentare acasă este ușurința cu care poți alege clinica potrivită pentru tine. Tot ce trebuie să faci este să te informezi. În mediul online găsești tot suportul de care ai nevoie. De la prezentarea serviciilor, prețurile practicate și până la cunoașterea echipei medicale, ai informațiile la un click distanță. Mai mult, poți citi păreri lăsate de alte persoane care au apelat la clinica respectivă sau poți verifica mai multe date despre doctorii la care urmează să te duci. Și, atunci când te-ai convins, poți să faci o programare online. Ulterior, dosarul tău medical va rămâne salvat, iar tu te poți întoarce la clinica preferată ori de câte ori va fi nevoie.

Tendințele și tehnologiile stomatologice din România sunt moderne, adaptate cu cerințele și așteptările noastre. Poți să te tratezi acasă, mai ales atunci când preferi o relație deschisă comunicării afective cu medicul tău dentist.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben