Antena 3 CNN Meteo Temperaturile de vară revin în România: ”O masă de aer cald se intensifică în zona țării noastre”

Temperaturile de vară revin în România: ”O masă de aer cald se intensifică în zona țării noastre”

de Laura Dinu    |   

Temperaturile de vară revin după ploile din aceste zile. Se vor înregistra maxime de până la 26-27°C. Alina Șerban, meteorolog ANM, a explicat ce urmează să se întâmple cu vremea în orele și în zilele următoare. 

”O masă de aer cald se va extinde și se va intensifica în zona țării noastre. O vom resimți la început în regiunile vestice, apoi și în celelalte regiuni, astfel încât temperaturile vor fi în creștere, treptat, de la o zi la cealaltă.

Vom vorbi de maxime ce vor atinge valori de 27-28°. Acest lucru, cel mai probabil, se va întâmpla vineri, în mod deosebit în partea de sud și sud-est a teritoriului, joi și în regiunile vestice”, susține meteorologul.

”Mâine vom vorbi de temperaturi maxime de 20 și peste 20°, până la 24...25° în majoritatea regiunilor, în condițiile în care ploile își fac apariția pe arii din ce în ce mai restrânse. Dacă astăzi le regăsim în nord, în centru, în est, în sud-est, acestea vor fi în retragere treptată, iar mâine vor lipsi cu desăvârșire. Vom vorbi de o vreme frumoasă în toată țara. 

Miercuri vor mai apărea, izolat, cam în toate regiunile, dar slabe cantitativ, însă sunt semnale la momentul acesta că de vineri un front rece ne va traversa din nou, astfel încât în weekend se va răci și vor se vor întoarce ploile”, mai spune Alina Șerban în exclusivitate la Antena 3 CNN. 

Subiecte în articol: prognoza meteo vremea
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile