Antena 3 CNN High Tech Telefonul care îți transformă selfie-urile în opere de artă

Telefonul care îți transformă selfie-urile în opere de artă

de Ioana Dobre    |   

Honor 200 Pro impresionează la capitolul fotografie cu parteneriatul Harcourt și funcții avansate AI.

Honor 200 Pro este unul dintre cele mai impresionante telefoane mid-range ale anului, oferind performanțe remarcabile în ceea ce privește fotografia, datorită unui parteneriat cu celebrul studio parizian Harcourt.

Studio-ul este renumit pentru portretele unor personalități ca Salvador Dali, Monica Bellucci și Roger Federer. Telefonul vine echipat cu filtre de portret personalizate, precum „clasic” (alb-negru), „color” și „vibrant”, care oferă utilizatorilor posibilitatea de a crea fotografii spectaculoase.

Honor 200 Pro ridică ștacheta în ceea ce privește fotografia, mai ales datorită parteneriatului cu Harcourt, dar și datorită funcțiilor avansate de AI care îmbunătățesc portretele”, a explicat Laurențiu Matache, în cadrul emisiunii 24IT.

Telefonul are un sistem de camere triplă pe spate, cu doi senzori de 50 MP și unul de 2 MP, oferind utilizatorilor posibilitatea de a captura imagini de înaltă calitate. De asemenea, include o cameră frontală dublă de 50 MP, ideală pentru selfie-uri detaliate și portrete.

Un alt aspect inovator al telefonului este integrarea inteligenței artificiale în procesul de fotografie. Funcția Magic Portal simplifică trimiterea fotografiilor prin aplicații precum WhatsApp, fără a fi necesară descărcarea sau încărcarea manuală a fișierelor”, a mai adăugat Laurenţiu Matache.

Honor 200 Pro include și un ecran mare de 6,8 inci, până la 16GB memorie RAM și o baterie puternică de 5200 mAh, cu încărcare rapidă de 100W, fiind o alegere excelentă pentru cei care își doresc un telefon performant, cu funcții de top la un preț accesibil.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile