Antena 3 CNN Externe "Te rog, tată, nu muri, te implor!". Un ucrainean ciuruit de gloanţe zace într-o baltă de sânge, pe marginea drumului, după ce a plecat din Kiev

"Te rog, tată, nu muri, te implor!". Un ucrainean ciuruit de gloanţe zace într-o baltă de sânge, pe marginea drumului, după ce a plecat din Kiev

Un clip video cu impact emoţional, în care un băiat îşi pierde tatăl chiar în faţa ochilor, după ce maşina lor a fost atacată fără motiv după ce fugiseră de casă din Kiev, circulă pe internet.

de Georgiana Adam    |   

Băiatul, al cărui nume nu apare în presă, este cel care se afla pe scaunul şoferului şi tot el a surprins scena îngrozitoare, potrivit dailymail.co.uk.

Totul s-a întâmplat zilele trecute, atunci când tatăl, fiul şi căţeii familiei s-ar fi decis să părăsească locuinţa din Kiev din cauza bombardamentelor ruseşti. Pe un drum de ţară, mașina lor a fost forțată să oprească pe marginea drumului, după ce a întâlnit un convoi rusesc. 

O ploaie de gloanţe se aude asupra autoturismului

După ce se opresc, fiul îi cere tatălui să dea în marșarier, apoi se aude o ploaie de gloanţe asupra autoturismului.

"Ieși afară și întinde-te'', strigă băiatul către tatăl său, numit de presă Oleh Bulavenko. 

''Mă auzi? Întoarce-te și coboară'', continuă fiul către tată. Câteva secunde mai târziu, mai multe gloanţe se izbesc de mașină. 

Este şi momentul în care câinii aflaţi pe bancheta din spate a maşinii pot fi auziți cum urlă de frică și de durere.

Fiul ieşe din autoturism şi se adăposteşte în tufişurile din apropiere, dar tatăl său, deschizând uşa maşinii, a ajuns pe șosea. 

Alte zeci de focuri de armă se aud înainte ca băiatul să se târască prin spatele mașinii, unde şi-a văzut tatăl întins pe drum: ''Tată! Tată!'', strigă el îndurerat. 

"Ești acolo? Stai acolo!''. Pe măsură ce împuşcăturile scad în intensitate, fiul se târăște mai aproape de tatăl său. ''Mi-a fost rupt piciorul'', spune tatăl în timp ce zace în agonie într-o baltă de sânge. 

''Te rog, nu muri, te implor'', spune fiul către tatăl său

Fiul reuşeşte să-şi tărască tatăl în tufiş. ''Te rog, nu muri, te implor'', spune fiul. Dar câteva clipe mai târziu, bărbatul a murit din cauza rănilor sale.

În clipul video, se văd apoi căţeii familiei pe bancheta din spate a mașinii. Unul dintre animale a supravieţuit și a mers să stea lângă trupul neînsufleţit al băbatului, refuzând să plece. 

Filmarea impresionantă şi emoţionantă a fost verificată de Radio Europa Liberă şi s-a întâmplat săptămâna trecută. 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă