Antena 3 CNN Conținut plătit Te-ai înscris la școala de șoferi. Unde înveți eficient pentru a promova sala

Te-ai înscris la școala de șoferi. Unde înveți eficient pentru a promova sala

de Georgiana Adam    |   

Te-ai înscris la școala de șoferi pentru a obține permisul auto, iar indiferent că te-ai înscris pentru prima dată sau te-ai înscris pentru a obține încă o categorie de permis auto, după ce termini practica, inevitabil examenul teoretic sau "sala" trebuie susținut. Până la data examenului, pe lângă practica conducerii, trebuie să te pregătești eficient pentru a susține examenul.

Probabil că te întrebi, unde și cum poți învață eficient?

Primul instinct al multora este de a-și achiziționa o carte de legislație rutieră pentru a învață teoria, dar aceasta are un mare minus, după ce terminati de citit cartea, nu aveți unde practica întrebările ce or să pice la examen.

Platforma online ScoalaDRPCIV.ro sare în ajutorul celor care vor să învețe eficient pentru examen, totul se întâmplă online, într-un mediu curat, fară reclame enervante, având la dispoziție tot ceea ce este necesar pentru a promova examenul.

Cursuri de legislație

Aceasta oferă cursuri de legislație rutieră care sunt la fel ca cele pe care le găsiți în cărți, aceste cursuri sunt actualizate constant în funcție de schimbările apărute în Codul Rutier (OUG 195/2002) și Regulamentul Rutier (HG 1391/2006)

Chestionare cu intrebări oficiale de la examen

Pe lângă acest pas, cel mai important lucru este că platforma oferă posibilitatea utilizatorilor să simuleze examenul auto exact ca cel oficial, cu aceleași întrebări care se regăsesc în examenul oficial. Utilizatori pot să rezolve chestionare auto pentru orice categorie.

Pe lângă rezolvarea de chestionare, platforma pune la dispoziție și un mediu de învățare în care viitorii șoferi pot sa parcurgă toate întrebările.

Fiecare întrebare, indiferent că este rezolvată într-un chestionar sau în mediul de învățare, are explicația oficială, așadar pe lângă afișarea răspunsului corect dacă se greșește, utilizatorii pot să învețe exact partea din codul sau regulamentul rutier căruia i se aplica întrebarea.

Această soluție s-a dovedit o metodă eficientă in special pentru cei care s-au inscris prima dată la o școală de șoferi si trebuie sa rezolve chestionare auto pentru categoria b, deoarece aceștia fiind la inceput de drum, este putin mai greu să se decidă ce anume trebuie sa invețe mai exact. 

Statistici relevante

Toate aceste funcții menționate concluzionează cu statistici care ajută utilizatorul să înțeleagă mai bine care este nivelul lui de pregătire și ce trebuie să îmbunătățească.

Unele statistici cuprind:

  1. Șansa de promovare – utilizează un algoritm dezvoltat de scoaladrpciv.ro și indică utilizatorului ce șansă ar avea la examen. Din statisticile platformei, cu o șansă de peste 90% utilizatorii nu ar trebui să aibe probleme la examenul oficial.
  2. Întrebări greșite pe capitole – topul celor mai greșite întrebări pe capitole, indică utilizatorului ce capitol ar trebui să stăpânească mai bine.
  3. Cele mai greșite întrebări – indică utilizatorului care sunt cele mai greșite întrebări pentru a le putea corecta

Examenul de redobândire

Aplicatia este destinată si celor care trebuie sa susțină examenul de redobandire permis, aceștia pot simula examenul exact cu intrebările ce se vor regăsi si la examenul oficial. 

Pe lângă platforma web, ScoalaDRPCIV.ro este acesibilă și ca aplicație ce poate fi descarcată din Google Play și App Store.

Subiecte în articol: advertorial
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile