Antena 3 CNN Externe Taylor Swift și-a anunțat susținerea pentru Kamala Harris după dezbaterea prezidențială

Taylor Swift și-a anunțat susținerea pentru Kamala Harris după dezbaterea prezidențială

de Adrian Dumitru    |   

Cântăreața Taylor Swift și-a anunțat, marți noapte, după dezbaterea prezidențială americană, susținerea pentru vicepreședinta Kamala Harris, relatează CNN.

„Îmi voi da votul Kamalei Harris și lui Tim Walz în alegerile din 2024. Votez pentru ea pentru că luptă pentru drepturi și pentru că sunt de părere că avem nevoie de o luptătoare să ne reprezinte.

Consider că e calmă și stabilă, un lider cu talent și cred că împreună putem să reușim mult mai mult dacă suntem conduși cu calm și nu cu haos”, a scris cântăreața într-o postare pe Instagram.

„Ca votant, mă asigur că mă informez cu privire la propunerile lor (n. red. – candidaților) de politici publice și la planurile lor pentru această țară”, a mai spus Swift, care precizează și că susținerile false ale lui Trump și folosirea de către acesta a tehnologiei AI pentru a falsifica clipuri video și declarații au îndemnat-o spre sprijinul pentru Harris.

„Mi-a demonstrat temerile cu privire la AI, mi-a arătat pericolele răspândirii informațiilor false. M-a adus la concluzia că trebuie să fiu transparentă cu privire la planurile mele reale ca votant”.

Swift l-a lăudat și pe candidatul democrat la vicepreședinție, Tim Walz, pentru pozițiile sale în favoarea „drepturilor LGBT, inseminării artificiale și drepturilor femeilor de a dispune de propriul corp”.

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile