Antena 3 CNN Actualitate Locale O ambulanță a fost pusă să plătească taxă de acces pentru a prelua un pacient căruia i se făcuse rău într-un cimitir din Galați

O ambulanță a fost pusă să plătească taxă de acces pentru a prelua un pacient căruia i se făcuse rău într-un cimitir din Galați

de Mariana Zaharia    |   

Ambulanța era în misiune și a fost obligată să plătească taxa pentru a putea ieși din cimitir. După incident, instituțiile din Galați au luat măsuri.

Ambulanța a fost solicitată, azi, la cimitirul Eternitatea din Galați, pentru un bărbat în vârstă, căruia i se făcuse rău.

Când au ajuns la fața locului, medicii au găsit pacientul cu insuficiență respiratorie severă.

Cadrele medicale au reușit să-l stabilizeze pe bărbat, însă, pentru că starea acestuia nu era una bună, au hotărât să-l ducă la spital. 

La ieșire, însă, ambulanța a fost oprită de un angajat, care le-a cerut medicilor să achite taxa de acces în cimitir, mai exact, o sumă de 6 lei.

În zadar au încercat medicii să-i explice angajatului respectiv situația, pentru că el s-a arătat de neînduplecat.

Într-un final, taxa a fost plătită, iar ambulanța a reușit să plece spre spital cu pacientul.

Conducerea ambulanței a sesizat societatea care se ocupă de cimitirul Eternitatea, iar reprezentanții societății au spus că angajatul a fost mustrat pentru gestul lui și au transmis că, de fapt, el nu cunoștea regulamentul de acces.

În mod normal, autospecialele, indiferent că sunt de la Poliție, Pompieri sau de la Ambulanță, au acces gratuit în cimitir.
 

 

 

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un paradis turistic din Italia este nevoit să refuze turiști pentru că nu mai are apă