Antena 3 CNN Actualitate Tatăl fotbalistului Nicușor Bancu a fost găsit spânzurat în curtea casei. Ar fi încercat de mai multe ori să se sinucidă

Tatăl fotbalistului Nicușor Bancu a fost găsit spânzurat în curtea casei. Ar fi încercat de mai multe ori să se sinucidă

de Bianca Chirilă    |   

Tatăl fotbalistului Nicușor Bancu a fost găsit spânzurat, sâmbătă, în curtea casei sale din comuna Crâmpoia, județul Olt.

Potrivit presei locale, bărbatul de 61 de ani a fost descoperit de fratele fotbalistului, sâmbătă dimineață.

Tatăl fotbalistului ar mai fi avut tentative de suicid și era alcoolic.

Soția sa plecase la unul dintre copii să aibă grijă de nepoți. În jurul orei 9, el a fost găsit spânzurat de o grindă într-o anexă a casei de fratele fotbalistului, care a sunat la 112.

„La data de 3 august a.c., în jurul orei 09:00, Inspectoratul de Poliție Județean Olt a fost sesizat, prin apel 112, de către un bărbat, din municipiul Craiova, județul Dolj, cu privire la faptul că tatăl său s-ar fi spânzurat la o locuință din comuna Crâmpoia, județul Olt”, au transmis autoritățile.

Trupul bărbatului a fost transportat la Spitalul Județean de Urgență Slatina, în vederea efectuării necropsiei și stabilirii cu exactitate a cauzei decesului.

Nu se știe deocamdată ce l-a determinat pe bărbat să comită un asemenea gest. Pe pagina de Facebook a clubului de fotbal CSU Craiova a apărut un mesaj de condoleanțe din partea echipei pentru Nicușor Bancu.

„Veste tristă astăzi. Tatăl lui Nicușor Bancu s-a stins din viață. Dumnezeu să-l odihnească în pace. Suntem alături de căpitanul nostru în aceste momente grele pentru el”, se arată în postarea echipei, de pe Facebook.

Subiecte în articol: sinucidere nicusor bancu spanzurat
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile