Antena 3 CNN Externe Tatăl fotbalistului Lamine Yamal, prima declarație după ce a fost înjunghiat: „M-am văzut între viaţă şi moarte”

Tatăl fotbalistului Lamine Yamal, prima declarație după ce a fost înjunghiat: „M-am văzut între viaţă şi moarte”

de Roxana Mihăiescu    |   

Mounir Nasraoui, tatăl lui Lamine Yamal, a făcut prima declarație, după ce a fost înjunghiat într-o parcare din orașul Mataró din nord-estul Spaniei.

De pe patul de spital, tatăl fotbalistului Lamine Yamal a vorbit pentru prima dată, la două zile după ce a fost înjunghiat.

Mounir Nasraoui a mărturisit că viaţa sa nu mai este acum în pericol, însă a trecut prin clipe extrem de grele și spune că a văzut moartea cu ochii.

 „Slavă Domnului, sunt acum într-o cameră de odihnă şi mă simt puţin mai bine. Vă mulţumesc tuturor foarte mult”, a spus el, într-un interviu pentru El Chiringuito.

„M-am văzut între viaţă şi moarte şi, desigur, am fost speriat. Ca orice om. Nu ştiu când voi ieşi din spital, dar sper că va fi cât mai curând posibil. Sunt recunoscător că pot să vorbesc din nou”, a adăugat el.

El a precizat că este încrezător că se va face dreptate în cazul său.

 „Trebuie să fiu mai calm pentru binele tuturor. Pentru mine şi pentru familia mea, trebuie să fiu mai liniştit. Nu am de ales. Trebuie să credem că justiţia îşi va face treaba, că o va face cu siguranţă. Acesta este cel mai important lucru”, a mai completat acesta.

În urma incidentului, patru persoane au fost arestate.
Potrivit cotidianului La Vanguardia din Barcelona, totul s-a întâmplat după ce câțiva bărbați l-au abordat pe stradă, în timp ce îşi plimba câinele.

A urmat o altercație între el și indivizii respectivi, care au revenit pentru a-l agresa.

Mounir Nasraoui este tratat la spitalul din Badalona, unde Lamine Yamal l-a vizitat joi după-amiază.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile