Antena 3 CNN Emisiuni Decisiv Orașul din România în care se organizează un Târg de Crăciun "african". Un milion de euro a costat investiția

Orașul din România în care se organizează un Târg de Crăciun "african". Un milion de euro a costat investiția

Un oraș din România organizează un Târg de Crăciun în stil african. Primarul a spus că investiția se ridică la un milion de euro.

de Ioana Mircea    |   

Slatina este orașul din România care va avea Târgul de Crăciun "african". Primarul a declarat în cadrul unei intervenții în direct la Antena 3 CNN că a ales să pună în parcuri figurine cu animale exotice, pentru că, în general, copiii nu pot interacționa cu acestea. Tot el a mărturisit că investiția s-a ridicat la 5,4 milioane de lei.

››› Vezi galeria foto ‹‹‹

"Inspirația, de fapt și de drept este că sunt foarte mulți copilași care nu pot ajunge la o grădină zoologică sau nu mai au contact cu tot ce înseamnă un animăluț. Să o dăm pe partea de Europe style, exact cum e și târgul de la Viena, care este plin, care este plin de figurine.

Citește și: Prețuri la Târgul de Crăciun 2023. Cât a ajuns să coste un pahar de vin fiert și o porție de mici cu cartofi prăjiți

Tot ce înseamnă iluminatul festiv, la slatina a costat 5,4 milioane de lei", a declarat Emil Moț, primar Slatina.
 

Subiecte în articol: targ craciun Slatina
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben