Antena 3 CNN Actualitate Tânără reținută pentru că a aruncat la gunoi o imprimantă pierdută de Poliție. Mascații au descins inclusiv la prietenii și părinții ei

Tânără reținută pentru că a aruncat la gunoi o imprimantă pierdută de Poliție. Mascații au descins inclusiv la prietenii și părinții ei

de Ana Ciuvică    |   

O studentă din Capitală a fost reținută pentru că a aruncat la gunoi o imprimantă pierdută de polițiști. Imprimanta mobilă a fost uitată chiar de agenții rutieri care o sancționaseră în aceeași zi pe tânăra de 22 de ani, pentru că avea folii puse pe geamurile mașinii. Mascații au descins inclusiv la prietenii și părinții studentei, care se declară victima unui abuz.

Tânăra în vârstă de 22 de ani a fost oprită de Poliția Rutieră la un control de rutină. Pentru că avea pe mașină acele folii negre neomologate, a fost amendată de către agenți. 

Imediat după aceea, polițiștii au plecat de la locul acelui filtru, însă și-ar fi uitat imprimanta chiar pe capota mașinii studentei. Tânăra, spun surse din Poliție, ar fi luat mai apoi acea imprimantă și ar fi aruncat-o la gunoi. 

Polițiștii s-au întors la fața locului, nu au mai găsit imprimanta, motiv pentru care a fost deschis un dosar în care se fac cercetări pentru furt. În cursul zilei trecute au fost făcute percheziții atât la locuința studentei, cât și la locuințele părinților și a prietenilor ei. 

Nu a fost găsită acea imprimantă, însă tânăra a fost reținută pentru 24 de ore.

În aceste momente, ea se află la Parchet, la audieri în fața procurorilor, urmând a se stabili ce măsură se va lua în cazul ei.

 

Subiecte în articol: Politie Poliţia Rutieră furt
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile