Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânără de 21 de ani, rănită grav după un accident cu ATV-ul, în Alba | A fost chemat un elicopter SMURD

Tânără de 21 de ani, rănită grav după un accident cu ATV-ul, în Alba | A fost chemat un elicopter SMURD

Tânără din Bihor a fost rănită grav după ce a făcut accident cu ATV-ul în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieșeni, județul Alba. Ea a fost transportată cu elicopterul SMURD la către UPU Oradea.

de Claudia Popovici    |   

Salvamont Alba a intervenit duminică după-amiază la un accident de ATV în zona pârtiei de schi Vârtop-Arieșeni, unde salvatorii montani au fost chemați pentru acordarea primului ajutor unei tinere de 21 ani, din județul Bihor, care a suferit un politraumatism cu plagă frontală, traumatism de coloană vertebrală și de bazin precum și multiple escoriații.

În urma apelului la 112 a fost solicitat și un elicopter SMURD de la Baza Aeromedicală Arad pentru transportul victimei către UPU-SMURD Oradea.

[GAL layout="4"]

„Salvamont Alba dorește să supună din nou atenției problema portului căștii de protecție, atât pe pârtiile de schi, cât și pe vehiculele de tipul snowmobil sau ATV, întrucât se constată o creștere a incidenței accidentelor cu urmări majore asupra integritati utilizatorilor”, arată salvamontișii din Alba.

La acest sfârșit de săptămână, Salvamont Alba a avut deja 11 intervenții.

Subiecte în articol: elicopter SMURD atv tanara rănită Bihor
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile