Antena 3 CNN Life O tânără de doar 24 de ani şi-a dat ultima suflare, răpusă de cancer, ținându-și iubitul de mână

O tânără de doar 24 de ani şi-a dat ultima suflare, răpusă de cancer, ținându-și iubitul de mână

O tânără în vârstă de doar 24 de ani a murit de cancer, ținându-și de mână iubitul, chiar dacă medicii o asiguraseră cu mai puțin de un an în urmă că starea ei ar fi vindecabilă.

de Gabriel Dano    |   

Cancerul a apărut sub forma unui sarcom în picior, pe care medicii nu l-au observat la timp. A fost supusă unei operații, cu speranţa că se va vindeca. În ciuda asigurărilor că boala este vindecabilă, cu doar trei zile înainte de Crăciun, Demi a aflat că este în stadiu terminal.

Prognosticul iniţial între doi şi cinci ani, timpul i s-a scurtat la „câteva luni”, când medicii au descoperit că celulele canceroase se răspândiseră deja în tot corpul, potrivit The Sun.

În ultimele sale clipe, Demi, o tânără din Newcastle upon Tyne, Anglia, era alături de iubitul ei, Andrew, care-i promisese că va rămâne lângă eaorice ar fi. Cei doi tineri și-au jurat iubire veşnică şi că se vor revedea în lumea de dincolo.

„Demi a fost dragostea vieții mele, întreaga mea lume, totul. Am fost împreună 24/7 până ieri, când Dumnezeu mi-a luat-o pe frumoasa mea prințesă. Mi-a frânt inima, dar mi-am ţinut promisiunea faţă de ea că îi voi fi alături până la capăt. Şi-a dat ultima suflare în timp ce eu o ţineam de mână şi îi mângâiam capul, spunându-i să nu renunţe încă. Dar nu mai putea să lupte. Luptase şi luptase şi dovedise că fiecare medic din cele 14 zile pe care şi le-a petrecut în spital greşise. Era una la un milion. Nu aş putea iubi pe nimeni aşa cum o iubesc pe Demi. Dragostea pentru ea nu va muri niciodată”, a povestit Andrew.

Cei doi mergeau la aceeași școală şi au păstrat legătura de-a lungul anilor, însă relaţia lor a trecut de la o prietenie la mai mult în momentul în care Andrew s-a întors acasă într-o noapte şi a găsit-o pe Demi în faţa casei, aşteptându-l. De atunci au fost nedespărţiţi.

În urmă cu un an, când a aflat diagnosticul, medicii au asigurat-o pe tânără că tumoarea ei este vindecabilă. Miercuri însă, la doar câteva zile după ce a aflat că mai are câteva luni de trăit, a murit.

„Ai fost cea mai amuzantă fată pe care am întâlnit-o vreodată, viața și sufletul petrecerii - micuța Demi Morrison. Ai luptat atât de mult... Sper că eşti liniştită acum frumoasa noastră”, a scris Lauren, o prietenă a ei, care a deschis şi o pagină de strângere de fonduri pentru a acoperi costurile înmormântării.

„Nu ştiu ce mă voi face fără tine, ai fost viaţa mea, sufletul meu şi cea mai bună prietenă a mea. Sper că eşti în pace şi toată durerea a dispărut. Ne luăm la revedere până ne vom întâlni din nou” a spus, la rândul său sora ei.

„Nu voi uita niciodată amintirile petrecute cu tine în toţi aceşti ani, lacrimile, petrecerile, supărările și râsele pe care le-am trăit împreună. Cum ar fi putut cineva să nu te iubească. Ai fost uimitoare”, a spus şi o altă prietenă, Natalie Graham.

Tânăra şi iubitul ei, Andrew, se mutaseră recent împreună într-un apartament din Heaton.

TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Obțin Marine le Pen și Jordan Bardella majoritatea absolută?