Antena 3 CNN Actualitate Locale Un tânăr din Suceava, cu permis de conducere de numai o zi, şi-a băgat în spital cinci colegi

Un tânăr din Suceava, cu permis de conducere de numai o zi, şi-a băgat în spital cinci colegi

Cinci elevi au fost răniți după ce mașina în care se aflau a fost implicată într-un accident. Autovehiculul era condus de un adolescent care avea permis de conducere de numai o singură zi.

de Paul Ciurari    |    Ştefan Petrică    |   

Accidentul s-a pus petrecut în această dimineață, pe drumul care leagă localitatea Dumbrăveni de Verești, în judeţul Suceava.

Toți cei cinci sunt elevi în clasa a XII-a la Liceul Tehnologic din Dumbrăveni.

De dimineață, tânărul care se afla la volan și-a dus mama la serviciu, după care urma să ducă înapoi mașina acasă și să meargă pe jos la școală, însă se pare că s-a întâlnit cu prietenii săi și au vrut să facă o plimbare cu mașina.

Din păcate, șoferul, care se pare că era neexperimentat, având permisul doar de o singură zi, a pierdut controlul volanului și a intrat într-un cap de pod.

Citește și: Un șofer beat a omorât un bărbat care traversa strada, în cartierul Pantelimon din București

[GAL layout="3"]

Martorii au sunat la numărul unic de urgenţă 112, iar la locul accidentului au venit pompierii de la detașamentul Suceava, poliţiştii rutieri, dar şi ambulanţe.

Unul dintre tineri a rămas încarcerat, fiind scos de pompierii de la Descarcerare.

Cei cinci elevi au fost duși la Unitatea de Primiri Urgențe de la Suceava pentru a primi îngrijiri medicale de specialitate.

Subiecte în articol: accident în Suceava Dumbrăveni Vereşti
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile