Antena 3 CNN Actualitate Un tânăr fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina după ce a fugit de poliție, în județul Sibiu

Un tânăr fără permis de conducere s-a răsturnat cu mașina după ce a fugit de poliție, în județul Sibiu

Un tânăr de 19 ani s-a răsturnat cu mașina în timp ce era urmărit de poliție, în localitatea Rășinari, județul Sibiu. Adolescentul a condus fără permis.

de Adelina Miron    |   

Incidentul a avut loc în urmă cu două zile, în noaptea de sâmbătă spre duminică.

Băiatul a încercat să scape de echipajul de poliție care i-a luat urma după ce acesta a refuzat să oprească la semnalul forțelor de ordine. 

Patru kilometri a reușit să gonească tânărul până să piardă controlul autoturismului și să se răstoarne în afara părții carosabile.

În urma verificărilor polițiștii au descoperit că băiatul nu deținea permis de conducere, iar ITP-ul și RCA-ul mașinii pe care o conducea erau expirate, a transmis purtător de cuvânt al Inspectoratului de Poliție al Județului Sibiu, potrivit Turnul Sfatului.

Tânărul a fost amendat cu 1.305 lei pentru cele două termene de valabilitate expirate, iar certificatul de înmatriculare și plăcuțele cu numărul de înmatriculare ale autoturismului au fost retrase.

Polițiștii au deschis pe numele tânărului un dosar de cercetare penală pentru conducere fără permis.
 

Subiecte în articol: masina Politie Sibiu
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Festival de miștouri online la adresa lui George Simion