Antena 3 CNN Actualitate Tânărul care a fugit în munţi de Revelion, după o ceartă cu soacra şi soţia, a sunat la 112 şi a cerut ţigări

Tânărul care a fugit în munţi de Revelion, după o ceartă cu soacra şi soţia, a sunat la 112 şi a cerut ţigări

Tânărul în vârstă de 27 de ani, din judeţul Timiş, găsit dezbrăcat într-un BMW împotmolit în noroi, pe un drum forestier din munţii Semenic, în judeţul Caraş-Severin, a fost amendat de jandarmi după ce a sunat la numărul de urgenţă 112 şi a cerut ca jandarmii să îi aducă ţigări.

de Alin Tarnovschi    |   

Scos din minţi de soacră şi soţie, chiar în noaptea de Revelion, tânărul de 27 de ani s-a urcat la volanul maşinii sale, un BMW, şi a pornit către munţi.

Drumul spre haiducie s-a încheiat însă pe raza localităţii Văliug din judeţul Caraş-Severin, acolo unde BMW-ul a rămas împotmolit în noroi.

Pentru a nu se murdări în timp ce încerca să scoată maşina din noroi, tânărul s-a dezbrăcat de haine şi a rămas doar în chiloţi, însă nu a avut sorţi de izbândă.

Astfel, el a sunat la numărul unic de urgenţă 112 şi a cerut ca jandarmii să îi aducă haine, mâncare şi ţigări.

Tânăr găsit dezbrăcat, într-un BMW împotmolit în noroi, în noaptea de Revelion

"În data de 01 ianuarie, la ora 01.53, patrula de jandarmi montani, aflată in misiune pe raza localității Văliug, a fost direcționată să se deplaseze conform coordonatelor intr-o zona impădurită, greu accesibilă, deoarece un bărbat a ramas împotmolit în noroi, cu autoturismul personal.

In mai putin de o oră jandarmii montani au ajuns la fața locului, unde, au găsit persoana în cauza în interiorul autoturismului, doar în lenjerie intimă, iar toate hainele și mai multe obiecte care făceau parte din dotarea mașinii erau aruncate pe jos.

La sosirea forțelor de ordine tânărul a manifesta un comportament ostil, adresându-le cuvinte și expresii jignitoare, fiind nemulțumit că aceștia nu i-au adus haine, mâncare și țigări.

În urma verificărilor făcute la fața locului s-a constatat că persoana în cauză nu era rănită, având doar o ușoară stare de hipotermie.

Tânărul a fost transportat in siguranță până la intrarea în municipiul Reșița, de unde a fost preluat de Serviciul de Ambulanță Caraș-Severin.

Persoana în cauză a fost sancționată contravențional", se arată într-o informarea Jandarmeriei Caraş-Severin.

Tânăr găsit dezbrăcat într-un BMW împotmolit, în noaptea de Revelion, după ce s-a certat cu soacra şi soţia

Subiecte în articol: Timis Caras-Severin BMW jandarmi
TOP articole pe Antena 3 CNN:
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile
Un val de căldură cuprinde România. ANM a emis avertizare cod galben