Antena 3 CNN Actualitate Tânăr din Olt, fost fotbalist, și-ar fi pus capăt zilelor în Italia: "Toată lumea e bulversată"

Tânăr din Olt, fost fotbalist, și-ar fi pus capăt zilelor în Italia: "Toată lumea e bulversată"

Un tânăr de 36 de ani, care a jucat ani la rând în echipa locală de fotbal a județului Olt, s-a stins din viață în străinătate.

Vestea a venit ca un șoc atât pentru familie și apropiați, cât și pentru cetățenii din Olt care i-au urmărit atâta timp evoluția în lumea sportului.

Florin Străinu avea 36 de ani și în urmă cu aproximativ 10 ani a decis să se stabilească în afară. Mai întâi a plecat în Spania, iar ulterior s-a mutat în Italia, de acolo venind și vestea tristă a trecerii lui în neființă.

De pe 27 mai, bărbatul nu i-a mai răspuns surorii sale la mesaje, fiind pentru ea clar că ceva se întâmplă. Cei doi aveau o relație foarte apropiată, mai ales după pierderea mamei lor.

Momentan nu se știe exact de ce a murit, însă se fac în continuare cercetări. Se pare că Florin s-ar fi sinucis. Familia încearcă acum să strângă banii necesari pentru repatrierea trupului său neînsuflețit.

„Toată lumea e bulversată, a făcut inamicul ăsta din noi ce-a vrut. Sunt familii, sunt convins, fără serviciu, sunt familii care au rămas fără bani, sunt familii care nu pot să-şi plătească ratele, sunt familii acolo care n-au putut să vină şi nu mai au cu ce să trăiască. N-aş vrea să cred că şi el face parte din categoria asta. De trei luni de zile fără să lucrezi… Nu ştim, nu ştim ce s-a întâmplat cu el… Era deschis din fire, şi lui şi surorii le plăcea natura. Îi plăcea să iasă, să facă mişcare… Mă puneam în situaţia tatălui lui acum şi…. E fără cuvinte. Tata e terminat. Nu s-a recăsătorit, vă daţi seama ce e-n sufletul lui, nici ei nu s-au căsătorit. S-au legat tare de maică-sa şi pentru ei a fost o durere mare, mai ales că acum un an şi jumătate a murit şi bunicul, de care de asemenea erau legaţi…“, a spus primarul comunei Brâncoveni, Marin Cheroiu, de unde tânărul este originar, potrivit Adevărul.

Florin Străinu a început să joace la echipa Branco Brâncoveni de la 19 ani și toți spun că era sufletul echipei, el se ocupa mereu să strângă fonduri pentru deplasări și echipamente.

„Primăria Comunei Brâncoveni anunţă cu mare durere pierderea prematură a prietenului nostru Florin Străinu, la numai 36 de ani, om de mare caracter, cu un suflet ales, cel care a pus bazele formării echipei de fotbal Branco Brâncoveni şi care a fost permanent alaturi de noi in tot ceea ce am făcut. 

Suntem alături de familia profund îndurerată şi fac un apel către toţi oamenii cu suflet mare care au posibilitatea de a ajuta pentru repatrierea din Italia. Aveţi ataşate conturile surorii sale, unde puteţi ajuta. 

Drum lin printre stele PRIETENE! 

Nu te vom uita niciodată! 

Condoleanţe familiei îndurerate!“ 

Iată pentru cei care pot şi doresc să ofere ajutor familiei conturile puse la dispoziţie, deschise pe numele surorii tânărului, Diana Iuliana Străinu: RO39INGB0000999907289856 contul în lei sau RO98INGB0000999909324436, contul în euro.

Subiecte în articol: Olt Florin Străinu Italia
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile