Antena 3 CNN Actualitate Locale Tânăr din Alexandria, mort într-un cumplit accident și găsit după câteva ore

Tânăr din Alexandria, mort într-un cumplit accident și găsit după câteva ore

Un tânăr în vârstă de 21 de ani, din Alexandria (Teleorman), a murit, noaptea trecută, într-un cumplit accident rutier la ieșire din oraș, și a fost găsit abia după câteva ore.

Tânărul din Alexandria a plecat, noaptea trecută, spre casa bunicilor săi din satul Moșteni, comuna Furculești, la volanul unui autoturism marca Volkswagen Passat.

La un moment dat, la ieșire din oraș, pe șoseaua Alexandria - Turnu Măgurele, tânărul a pierdut controlul direcției, iar mașina s-a izbit violent de mai mulți copaci aflați pe marginea drumului.

Impactul a fost atât de puternic încât tânărul a fost aruncat din mașină, iar motorul și alte piese au fost împrăștiate pe zeci de metri.

După câteva ore, mașina distrusă a fost observată de un șofer care a sunat la numărul unic de urgență 112.

Tânăr mort într-un cumplit accident la ieșire din Alexandria

Din nefericire, medicii ajunși la locul accidentului nu au mai putut face nimic pentru a-i salva viața, notează infotr.ro.

"În această dimineață, în jurul orei 07:00, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier Teleorman au fost sesizați prin apel la numărul unic de urgență 112 cu privire la faptul că pe DN52, în apropierea comunei Furculești, se află un autoturism abandonat, în afara părții carosabile.

Poliștiștii care s-au deplasat la fața locului au constatat, din primele date, că ar fi vorba despre un accident rutier, în urma căruia o persoană în vârstă de 21 de ani a decedat. La acest moment se efectuează cercetări în vederea stabilirii tuturor împrejurărilor producerii evenimentului rutier”, se arată într-un comunicat de presă al IPJ Teleorman.

Subiecte în articol: alexandria
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile