Antena 3 CNN Actualitate Locale "Am auzit bubuitura" | Tamponare frontală între o ambulanţă şi un tramvai, pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti

"Am auzit bubuitura" | Tamponare frontală între o ambulanţă şi un tramvai, pe Şoseaua Ştefan cel Mare din Bucureşti

Un tramvai al liniei 1 s-a ciocnit frontal cu o ambulanţă privată, vineri, pe Şoseaua Ştefan cel Mare din București.

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Impactul frontal dintre ambulanţa privată şi tramvai a avut loc în Centrul Capitalei, foarte aproape de Pasajul Victoria.

În acest moment, nu există informaţii despre posibile victime. 

În urma acestui accident, circulaţia tramvaielor a fost perturbată aproximativ 30 de minute până când pompierii care au ajuns la faţa locului au reuşit să scoată ambulanţa de pe linia de tramvai.

Citeşte şi: Șofer de ambulanţă din Vaslui, aflat în misiune, amendat și lăsat fără permis pentru viteză prea mare în drum spre o pacientă

[GAL layout="5"]

Un membru al comunității „Info Trafic Bucuresti si Ilfov”, de pe Facebook, a postat imagini de la locul accidentului. El a povestit că a auzit o bubuitură puternică, iar când a privit a observat că cele două vehicule erau oprite. Autorul postării nu își explică cum a fost posibil ca mașina de ambulanță să lovească tramvaiul care se deplasa pe șine.

"Ștefan cel Mare. Am auzit doar bubuitura, nu înțeleg cum a ajuns ambulanţa așa…”, a relatat martorul care a făcut postarea pe grupul de Facebook.

"Pe Șos. Ștefan cel Mare/ Dr.Grozovici, sens Pasaj Victoria, un tramvai din linia 1 s-a tamponat frontal cu o ambulanță”, au transmis, vineri, reprezentanții STB.

Citeşte şi: Accident grav pe A1, în Sibiu | Un tânăr fără permis a intrat cu o autoutilitară într-un TIR. El și prietenul lui au murit pe loc

Potrivit sursei citate, nu sunt persoane accidentate. Circulația tramvaielor s-a reluat. Blocarea și devierea tramvaielor liniei 1 au durat timp de 35 de minute.

Deocamdată nu se cunosc cauzele producerii accidentului, cert este că pe Șoseaua Ștefan cel Mare, ambulanțele circulă pe linia de tramvai, care este îngrădită.

 

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile