Antena 3 CNN Externe Sute de români sunt blocați pe un aeroport din Egipt de 30 de ore. Cursa aeriană a fost amânată de mai multe ori

Sute de români sunt blocați pe un aeroport din Egipt de 30 de ore. Cursa aeriană a fost amânată de mai multe ori

de Andreea Ştefan    |   

Aproximativ 200 de turiști români sunt blocați de zeci de ore pe un aeroport din Egipt. Avionul trebuia să decoleze încă de marți spre Iași, dar se află la sol și la această oră, după mai multe amânări.

O cursă aeriană din Egipt care ar fi trebuit să plece din stațiunea Sharm El Sheikh marți, la ora 11:20, și să aterizeze la Iași 3 ore și 20 de minute mai târziu.

Miercuri, la aproximativ 30 de ore mai târziu, aeronava se află încă acolo, nu a decolat și nu este în drum spre România.

Situația se complică pentru că același avion al companiei aeriene private face curse dus-întors.

Așadar, alți aproape 200 de turiști care ar fi trebuit să plece marți după-amiază din Iași spre Egipt încă nu au plecat spre destinația lor și au pierdut încă o zi de vacanță.

După un set de amânări, aeronava trebuia să ajungă astăzi, la 15:20 la Iași, însă a fost din nou amânat zborul și următoarea oră programată pentru sosire este diseară, la ora 21:00.

Aproape 200 de români așteaptă în Egipt să se întoarcă în România și alți aproape 200 de români așteaptă la Iași ca să plece în vacanță spre Egipt.

Subiecte în articol: aeroport Egipt români blocaţi
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile