Antena 3 CNN Politică Sute de români au stat la coadă pentru promisiunile mincinoase ale lui George Simion: Case ieftine și credite cu dobândă zero

Sute de români au stat la coadă pentru promisiunile mincinoase ale lui George Simion: Case ieftine și credite cu dobândă zero

de Ioana Coman    |   

Sute de persoane au stat la coadă, marți, la un magazin din centrul Capitalei ca să se înscrie pe o lista de așteptare pentru casele ieftine promise de George Simion, candidat la alegerile prezidențiale. Oamenilor li se cer date personale, CNP-ul, informații despre venituri și familie, și li se spune că dacă îl votează pe Simion și acesta ajunge președinte, vor primi apartamente la prețuri de 3 ori mai mici decât cele de pe piață. Simion promite chiar și refinanțări de credite cu dobândă 0, lucru luat în serios de cei care s-au adunat la coadă.

„În cadrul acestui program se vor construi până la 1.000.000 (un milion) de apartamente, la cele mai noi standarde, împărțite teritorial după cererea solicitanților înscriși în program.

Ele vor fi amplasate în imediată apropiere a orașelor mari parțial suprasaturate urbanistic, cu toată infrastructura aferentă, cu utilitățile necesare la o capacitate corelată cu consumurile. Dotările acestor ansambluri vor fi în raport direct cu numărul populației +20%, pentru a avea acoperit în timp un grad de creștere organică a ansamblurilor.

Totodată, în aceste zone vor fi grădinițe, școli, cabinete medicale, spații comerciale, malluri și clădiri de birouri”, se arată în Planul Simion.

Site-urile de campanie ale AUR arată, de altfel, ca cele ale unei agenții imobiliare, iar Simion se prezintă ca un agent care promite inclusiv credite cu dobândă 0.

 

Proiectul electoral al liderului AUR prevede că statul va construi apartamente cu 2, 3 și 4 camere, cu un preț de pornire de la 35.000 de euro pentru un apartament de 2 camere. Pentru 4 camere, prețul ar ajunge la 70.000 de euro.

Eligibilitatea va fi stabilită în funcție de vârstă, număr de copii, de numărul de proprietăți deținute (nicio proprietate, o proprietate, două sau mai multe proprietăți), starea civilă etc, susține documentul.

Pentru a beneficia de aceste oferte de nerefuzat, românii au fost invitați să se înscrie pe o listă de așteptare. Adunați la fostul magazin București, oamenii și-au lăsat datele personale (nume și prenume, codul numeric personal, adresa și numărul de telefon).


 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile