Antena 3 CNN Externe Susținătorii lui Trump au venit cu urechile bandajate la Convenția Republicanilor, în semn de susținere

Susținătorii lui Trump au venit cu urechile bandajate la Convenția Republicanilor, în semn de susținere

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Imagini incredibile de la Convenția Națională a Republicanilor, unde susținătorii lui Donald Trump au venit bandajați la ureche, exact cum a apărut fostul președinte al SUA după tentativa de asasinat, pentru a-și arăta susținerea față de el.

Trump a surprins luni publicul de la Convenția Națională a Republicanilor, atunci când și-a făcut prima apariție publică de la atentat. Purtând un bandaj alb la ureche, el i-a salutat pe susținătorii săi.

Ulterior, mai mulți delegați și participanți la convenție au fost fotografiați purtând „bandaje” improvizate – de la bucăți de hârtie îndoite până la bucăți de bandă adezivă – la urechea dreaptă pentru a-și arăta solidaritatea cu Trump.

Delegatul Arizona Joe Neglia a fost unul dintre primii oameni fotografiați purtând bandajul pentru urechi în timpul celei de-a doua nopți a convenției. Neglia a declarat pentru CBS News că a împăturit un plic „în timp ce era în autobuz” pentru a-l purta pe urechea dreaptă. „Aceasta este cea mai nouă tendință în modă. Toată lumea va ajunge să le poarte (bandajele – n.r.) destul de curând”, a spus Neglia.

 

TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile