Antena 3 CNN Actualitate Suspectul triplei crime din București dă vina pe geamănul său. Fratele criminalului a povestit momentul descoperirii cadavrelor

Suspectul triplei crime din București dă vina pe geamănul său. Fratele criminalului a povestit momentul descoperirii cadavrelor

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Geamănul bărbatului acuzat de tripla crimă din București a povestit reporterilor Antena 3 CNN momentul în care a descoperit cadavrele. Potrivit unor surse din anchetă, principalul suspect, care a fost arestat preventiv pentru 30 de zile, a dat vina pe fratele său geamăn pentru uciderea mamei lor şi a altor doi fraţi. Anchetatorii exclus pentru moment această variantă şi vor să îl supună pe bărbat unei expertize psihiatrice.

„Marți m-am îndreptat către casă, în timpul acesta mă suna. Am bătut la ușă, am sunat, nu mi-a mai răspuns. Dar am văzut schimbări, schimbări, adică de stânga dreapta, ceva de genul acesta, pe vizor, fiind lumină, reflecta lumina pe vizor. Am observat că s-a și uitat pe vizor, dar n-a deschis sau n-a comunicat absolut nimic.

Am decis să sun la serviciul de urgență la 112 după care le-am comunicat că de ieri este ceva tensionat pe care eu îl simt și să nu se fi întâmplat ceva cu familia. Au trimis un echipaj, a sosit la fața locului.

Individul Petrică, din interior, chiar a făcut niște acuzații, la care unul dintre polițiști: A deschis ușa și până la urmă au constatat că sunt trei trupuri neînsuflețite. Ulterior mama, Nicolae și Gabriela sunt decedați”, a declarat în exclusivitate pentru Antena 3 CNN geamănul fratelui suspectat că și-a ucis familia.

Acesta a mai precizat apoi că fratele său a apucat să bage două dintre cadavre în niște „huse”.

„La criminalistică am văzut pe poze, am văzut că erau huse de lenjerie de pat cu fermoar care se trage, se închide și se deschide cu fermoar”, a mai spus geamănul criminalului.

Criminalul din București „era senin” când poliția l-a găsit lângă cadavrele mamei și fraților săi

Principalul suspect în cazul triplei crime din București a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Acesta are 46 de ani şi este cunoscut cu afecţiuni psihice. Anchetatorii spun că individul şi-a ucis mama, sora şi un frate cu zeci de lovituri de cuţit. Apoi s-a încuiat în apartamentul lor, a făcut curat şi a încercat să scape de cadavre. A fost găsit în apartament, lângă familia asasinată, după ce fratele geamăn a chemat poliţia.

Petrică este principalul suspect în cazul crimei care a şocat o ţară întreagă. El este acuzat că şi-a asasinat aproape toată familia.

„Victimele sunt mama, fiica şi unul dintre fraţi. Ceilalţi doi, care sunt supravieţuitori, sunt fraţi gemeni. Unul era în locuinţă, unul este cel care a apelat la 112. Victimele au multiple plăgi înjunghiate, chiar şi 20 de plăgi înjunghiate.”, a precizat procurorul criminalist Alexandru Anghel.

Fratele geamăn al suspectului de crimă este cel care a dat alarma. Bărbatul spune că a ajuns la apartamentul din sectorul 2 şi a găsit uşa încuiată. Mama, în vârstă de 73 de ani, şi fraţii nu-i răspundeau şi a înţeles că s-a întâmplat ceva rău. Aşa că a sunat la 112 să ceară ajutorul Poliţiei.

„Au intrat în locuinţă şi au găsit 3 cadavre şi un bărbat în viaţă. Bărbatul din locuinţă este fratele persoanei care a sunat la 112. Era senin, a indicat locul în care era mama şi a mai spus că sunt încă două cadavre. Există semne că în casă s-a făcut curat, au fost şterse urmele de sânge”, a mai spus procurorul.

Petrică este cunoscut cu afecţiuni medicale. Îşi agresa mama şi restul familiei în mod frecvent, motiv pentru care poliţiştii de la Secţia 8 erau mereu solicitaţi să intervină la scandaluri.

„A existat un ordin de protecţie, faţă de geamanul care a fost găsit în casă. Dar în urma manifestării de voinţă a mamei, ordinul a fost retras. Deci acum nu era în vigoare.”, a declarat procurorul de caz.

Ordinul de protecţie a fost emis de către Judecătoria Sectorului 2 în 2021, pentru o perioadă de 6 luni. Bărbatul a fost evacuat din apartament şi nici nu avea voie să se apropie de ea la o distanţă mai mică de 100 de metri. Mama lui Petrică se temea pentru viaţa sa.

"În fapt, reţine instanţa că părţile sunt mamă şi fiu, iar la data de 11.10.2021, reclamanta a fost lovită de pârâtul aflat sub influenţa băuturilor alcoolice, cu palmele la nivelul capului şi al feţei şi trasă de păr. Totodată, pârâtul a proferat ameninţări în sensul că va da foc la casă şi a distrus mai multe bunuri din locuinţă, incidentul nefiind unul izolat." arată Judecătoria Sectorului 2.

Bărbatul a fost arestat preventiv pentru 30 de zile.

Subiecte în articol: triplă crimă București frate geamăn
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile