Antena 3 CNN Actualitate Principalul suspect al crimei de la Brăila a fost reţinut şi dus la audieri. Bărbatul a fost prins pe stradă şi încătuşat

Principalul suspect al crimei de la Brăila a fost reţinut şi dus la audieri. Bărbatul a fost prins pe stradă şi încătuşat

de Redacția Antena 3 CNN    |   

Unul dintre principalii suspecţi în cazul crimei de la Brăila, unde o femeie, medic stomatolog, a fost ucisă chiar în propriul cabinet a fost dus la audieri. Bărbatul a fost reţinut şi se află acum în faţa procurorilor.

Sunt patru zile de când anchetatorii adună probe, audiază martori, verifică imagini.

Presupusul criminal, în vârstă de 39 de ani, ar fi din localitate și se află acum în fața procurorilor și polițiștilor pentru a da explicații. 

Potrivit surselor Antena 3 CNN, anchetatorii merg pe varianta unei crime cu premeditare. 

Aşteaptă acum şi rezultatele probelor biologice care au fost prelevate de la locul crimei.

Familia femeii a fost la audieri

Moartea medicului stomatolog din Brăila a survenit ca urmare a insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, existând mai multe plăgi la nivelul gâtului ce ar fi putut fi provocate prin lovire cu un cuţit, informează, joi, Parchetul de pe lângă Tribunalul Brăila, în urma necropsiei efectuate asupra cadavrului.

„Moartea numitei G.M. a fost violentă, datează din 16.07.2024 şi s-a datorat insuficienţei cardio-respiratorii acute prin hemoragie externă masivă, consecutivă unor plăgi tăiat-înjunghiate de la nivelul gâtului, cu intersectarea pachetului vasculo-nervos al gâtului de partea dreaptă, a căilor aeriene şi digestive, a corpului vertebral cervical 6, precum şi a unei plăgi înjunghiate supraclaviculare stângi, cu intersectarea parţială a venei jugulare externe.

Plăgile de la nivelul gâtului ar fi putut fi produse prin lovire cu corp dur tăietor-înţepător (cuţit sau similar acestuia), având vârf bine ascuţit şi margine tăioasă.

S-au mai constatat şi alte leziuni traumatice, respectiv echimoze şi zone escoriate la nivelul ambelor membre superioare, hemitorace drept, suprascapulară dreaptă şi gambă stângă”, precizează sursa citată.

Ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, felicită poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat cazul de crimă de la Brăila

„Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila, l-au identificat şi reţinut pe autorul crimei într-un timp remarcabil de scurt raportat la împrejurări.

De asemenea, felicit polițiștii care au identificat şi reţinut pe autorii furtului bancomatului din Arad.

Acestea sunt două cazuri mediatizate, dar rapoartele arată ca nenumărate alte cazuri la fel de dificile sunt rezolvate cu succes, în anonimat, pe toate zonele de acţiune, de la trafic de droguri sau persoane, până la migraţie ilegală şi intervenţii în situaţii de urgenţă de toate armele MAI.

Felicit, de asemenea ANA, Jandarmeria, Poliţia Română şi DSU/ Inspectoratele pentru situaţii de urgenţă pentru acţiunile coordonate desfăşurate în marja recentelor festivaluri care au avut loc în toată ţara, la care sute de mii de cetăţeni au participat în siguranţă.

Îi felicit şi le mulţumesc tuturor, le solicit să continue munca pentru protejarea drepturilor fundamentale ale cetăţenilor, pentru prevenirea încălcării acestora, depistarea şi reţinerea celor care le încălcă. E important, de asemenea, că aparatul MAI şi al structurilor să comunice mai mult şi mai bine, pentru a explica acţiunile forţelor MAI și a face cunoscute reuşitele colegilor, pentru a creşte încrederea cetăţenilor în Ministerul Afacerilor Interne şi structurile sale, în lege şi ordine”, transmite Predoiu.

Felicit poliţiştii judiciarişti şi criminalişti care au rezolvat dificilul caz de crimă de la Brăila, l-au identificat...

Publicată de Cătălin Predoiu pe Sâmbătă, 20 iulie 2024
Subiecte în articol: crima Brăila medic stomatolog procurori
TOP articole
Parteneri
Cele mai noi știri pe ANTENA 3 CNN
» Vezi toate știrile